ABD’de Michigan รniversitesi Tรผketici Gรผven Endeksi (UMICH) ลubat ortasฤฑnda 99,9 deฤerini alarak son 14 yฤฑlฤฑn en yรผksek ikinci seviyesini kaydetti.
Amerikalฤฑ tรผketicilerin eฤilimlerini รถlรงen Michigan รniversitesinin raporuna gรถre, UMICH, ลubat ortasฤฑnda ocak sonuna kฤฑyasla 4,2 puan artarak 99,9 oldu. Bรถylece 2004 yฤฑlฤฑndan bu yana en yรผksek ikinci seviyesini kaydeden endekse yรถnelik beklenti 95,5 seviyesindeydi.
Amerikalฤฑlarฤฑn ลu anki finansal koลullara yรถnelik deฤerlendirmesini รถlรงen Mevcut Ekonomik Koลullar Endeksi de yine ocak sonundaki bir รถnceki okumaya kฤฑyasla 4,6 puanlฤฑk artฤฑลla 115,1’e รงฤฑktฤฑ. Tรผketicilerin uzun vadeli รถngรถrรผlerini yansฤฑtan Beklentiler Endeksi’nin de 86,3’ten 90,2’ye yรผkseldiฤi bildirildi.







