CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız Adalet Yürüyüşü esnasında kalp rahatsızlığı yaşadı. Kalp krizi ya da kalp spazmı geçirdiği belirtilen Yıldız hastaneye kaldırıldı. CHP’li vekile ilk müdahaleyi kortejde bulunan CHP’li doktor vekiller ve 112 acil sağlık çalışanları yaptı.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Yıldız´a anjiyo yapıldı. Ana damarında tıkanma olduğu tespit edilen Hüseyin Yıldız’a, by- pass ameliyatı veya stent takılması yönünde karar alındı. Hüseyin Yıldız ve ailesi müdahalenin İstanbul’da yapılmasını istedi. Bunun üzerine Hüseyin Yıldız, Adapazarı Atatürk Stadyumu’na inen ambulans helikopterle İstanbul´a getirildi. Sedyeyle helikopterden indirilen Yıldız, “İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim” dedi. Hüseyin Yıldız, daha sonra ambulansa alınarak Ataşehir’deki özel hastaneye götürüldü.
CHP milletvekili Tuncay Özkan, Yıldız’ın kalp krizi geçirdiğini belirterek hastaneye götürülürken sedyede çekilen bir fotoğrafını paylaştı.







