AFM Film borsa kotundan çıkıyor

AFM Film borsa kotundan çıkıyor

AFM Film'in aktif ve pasifleriyle Mars Sinema'ya devrine bağlı olarak, paylarının sürekli olarak işlem görmekten men edilerek Borsa kotundan ve Borsa Pazarlarından çıkarılmasına karar verildi.

A+A-

AFM Film'in aktif ve pasifleriyle Mars Sinema'ya devrine bağlı olarak, paylarının sürekli olarak işlem görmekten men edilerek Borsa kotundan ve Borsa Pazarlarından çıkarılmasına karar verildi. AFM tarafından KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde: 

"Borsamız Yönetim Kurulunun 20/03/2014 tarihli toplantısında alınan karar çerçevesinde, AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Şirket) nin büyük ortağı Mars Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği A.Ş. tarafından tüm aktif ve pasifleriyle bir kül halinde devralınması suretiyle birleşme işlemi ile ilgili olarak, birleşme işlemine ilişkin duyuru metninin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 26/02/2014 tarihinde onaylandığı dikkate alınarak, birleşme sözleşmesinin Genel Kurul'da onaylanması ile Şirketin tasfiyesiz infisahına ilişkin Genel Kurul kararı tescil edildiğinde, Şirketin işlem sırasının kapatılıp Kotasyon Yönetmeliği'nin 24. maddesinin (f) bendi gereğince paylarının sürekli olarak işlem görmekten men edilerek Borsa kotundan ve Borsa Pazarlarından çıkarılmasına karar verilmiş olup, sözkonusu Genel Kurul kararları tescil edilinceye kadar Şirket payları Borsamız Ulusal Pazarı'nda işlem görmeye devam edecektir."


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.