Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması başladı

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması başladı

avan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 29 Mart-1 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatı 5,05 lira, motorinin tavan satış fiyatı 4,38 lira olarak belirlendi

A+A-

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 29 Mart-1 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatını 5,05 lira, motorinin tavan satış fiyatını 4,38 lira olarak belirledi.

Kurulun dağıtıcı ve bayi paylarının toplamını 2 ay süresince, litrede benzinde 44 kuruştan, motorinde ise 51 kuruştan 37 kuruşa indiren kararının ardından akaryakıt ürünlerinde 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında uygulanacak fiyatlar açıklandı.

Buna göre, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 29 Mart-1 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatı 5,05 lira, motorinin tavan satış fiyatı 4,38 lira olarak belirledi.

Söz konusu tarihlerde İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 5,05, motorinin litresi 4,39 liradan; Ankara'da benzinin litresi 5,06, motorin litresi 4,39 liradan; İzmir'de benzinin litresi 5,07, motorinin litresi 4,37 liradan satılacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.