Akdeniz Güvenlik faaliyet alanını değiştiriyor

Akdeniz Güvenlik faaliyet alanını değiştiriyor

Akdeniz Güvenlik, ana faaliyet konusunun yeni alanlara dönüştürülerek, yatırım holding statüsünde sürdürülmesi için düzenleme yapacak

A+A-

Akdeniz Güvenlik, ana faaliyet konusunun yeni alanlara  dönüştürülerek, yatırım holding statüsünde sürdürülmesi için düzenleme yapacak.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde yapmış olduğu 30.12.2019  tarih,2019/38 karar numaralı toplantısı sonucunda,aşağıdaki kararları  almıştır.

1-Şirketimiz ana faaliyet konusunun son dönemde yeni alanlara  dönüştürülerek, yatırım holding statüsünde sürdürülecek olmasına  yönelik değişiklikler SPK'nun Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği kapsamında değerlendirilerek,  konuyla ilgili düzenlemeler için olağanüstü genel kurul yapılamasına  karar verilmiştir.

2-Bu konunun görüşüleceği genel kurul toplantısında şirketin ana  sözleşme tadili yapılmasına ve şirket unvanında değişikliğe  gidilmesine karar verilmiştir.

3-Önemli nitelikteki bu işleme ilişkin genel kurul toplantısına  katılacak ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı  tutanağına işletecek pay sahipleri veya temsilcileri paylarını  ortaklığa satarak ortaklıktan ayrılma hakkına sahiptir. Ortaklıktan  ayrılma hakkını kullanmak isteyen ortaklara payların ortaklık  tarafından 5,000,000 TL ye kadar satın alınmasına karar verilmiştir."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.