Akşener'den bomba iddia: Tam 50 belediye başkanı

Akşener'den bomba iddia: Tam 50 belediye başkanı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "AKP'ye mensup 50 belediyenin bu sebepten istifa ettirileceği konuşuluyor," dedi

A+A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  önümüzdeki yerel seçimlerde Ankara' nın bütün belediyelerini kazanacaklarına yönelik il başkanının söz verdiğini söyleyerek, "Niye alacağız biliyor musun, en büyük hırsızlıklar belediyelerde olduğu için alacağız. Şu anda basında okuduğumuza göre, AKP'ye mensup 50 belediyenin bu sebepten istifa ettirileceği konuşuluyor" dedi.

Partisinin Ankara İl Binası'nın açılışında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Akşener,  önümüzdeki yerel seçimlerde Ankara'da ki tüm belediyeleri alacaklarına dair il başkanının söz verdiğini hatırlattı. Akşener, "Niye alacağız biliyormusun, en büyük hırsızlıklar belediyelerde olduğu için alacağız. Şu anda basında okuduğumuza göre, AKP'ye mensup 50 belediyenin bu sebepten istifa ettireceği söyleniyor. Ben buradan sormak istiyorum. Bu imar rantına göz yumdunuz. Vatandaş söylenmeye başladı. Şırnak'ta da Edirne'de de aynı sorun var.  Bütün bunlara baktığımızda Bitlis'in genci de işsiz, Mardin'in de.  300, 500, 7000 işçi çalıştıran fabrikalar birer birer özeleştirilmişler, kapatılmışlar" dedi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.