Altında 1285 direnci test edilebilir

Altında 1285 direnci test edilebilir

Amerika ekonomisinde veri akışının sakin olduğu bu günlerde altın fiyatlarında yukarı yönlü bir seyir izlenebilir. 4 saatlik dilimde olası bir kap figürü oluşması durumunda altın fiyatlarında 1285 direncine gelinmesi beklenebilir

A+A-

Amerika ekonomisinden gelen açıklamaların piyasalarda sert hareketler yaratmaması ile birlikte altın fiyatlarında aşağı yönlü baskılardan birinin kalktığı düşünebilir. Parite üzerinde fiyatları incelediğimizde de 1252-1257 bandı arasında salınımına devam eden fiyatlarda yuıkarı yönlü hareket görülebilir. Amerika ekonomisinde veri akışının sakin olduğu bu günlerde altın fiyatlarında yukarı yönlü bir seyir izlenebilir. 4 saatlik dilimde olası bir kap figürü oluşması durumunda altın fiyatlarında 1285 direncine gelinmesi beklenebilir. Ayrıca Asya kanadında gelen verilerde altındaki yükselişi desteklemektedir. Tabi burada önemli olan nokta yükseliş hareketi gelecek olsa bile bunun ne kadar süreceğidir. Çünkü piyasada çok fazla karşılaşılan nokta altın fiyatlarındaki aşağı yönlü etkilerin devam edeceğidir. Amerika ekonomisinin desteklemesi ile birlikte bu düşüşlere yakın süre içerisinde başlanabilir.

Destek: 1250, 1240, 1220
Direnç: 1257, 1270, 1277

(Bu altın raporu A1 FX tarafından hazırlanmıştır)
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.