Altınyağ dünya deviyle sözleşme yaptı

Altınyağ dünya deviyle sözleşme yaptı

Altınyağ, Avrupa'nın en büyük yağlı tohum kırımı ve tarımsal emtia ticareti yapan şirketi ile aylık fason yağlı tohum işleme sözleşmesi imzaladı.

A+A-

Altınyağ Kombinaları AŞ, Avrupa'nın en büyük yağlı tohum kırımı ve tarımsal emtia ticareti yapan şirketlerinden Lüksemburg merkezli Sodrugestvo Group S.A' nın Türkiye iştiraki ile 6 aylık fason yağlı tohum işleme sözleşmesi imzaladı.

Altınyağ'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kırma kapasitemizi iki katına çıkarmak amacıyla yeni yatırımlarını tamamlayan şirketimiz ( Tohum çeşidine göre günlük 700 ton ile 800 ton kırma kapasitesine sahip olunacaktır.), Sodrugestvo Turkey Tarim Taşimacilik Ithalat Ihracat Ticaret A.Ş. ile 6 aylık fason yağlı tohum işleme sözleşmesi imzalanmıştır. Konu firma, Avrupa'nın en büyük yağlı tohum kırımı ve tarımsal emtia ticareti yapan şirketlerinden Lüksemburg merkezli Sodrugestvo Group S.A' nın Türkiye iştirakidir. Sözleşmenin altı ayda bir yenilenme opsiyonu bulunmaktadır. Tamamlanan yatırımlarıyla birlikte şirketimiz tam kapasite çalışmalarına devam edecektir.
Kamuoyuna ve sayın paydaşlarımıza saygılarımızla arz ederiz. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.