Anadolu Isuzu, ihracatta rekora koşuyor

Anadolu Isuzu, ihracatta rekora koşuyor

İhracat pazarlarında 2020 yılına kadar agresif büyüme hedefi olan Anadolu Isuzu, 2018 yılının ilk 6 ayında yurt dışına 376 araç satışı gerçekleştirerek Türkiye’nin en fazla otobüs ve midibüs ihraç eden ticari araç markası oldu.

A+A-

İhracat pazarlarında 2020 yılına kadar agresif büyüme hedefi olan Anadolu Isuzu, 2018 yılının ilk 6 ayında yurt dışına 376 araç satışı  gerçekleştirerek Türkiye’nin en fazla otobüs ve midibüs ihraç eden  ticari araç markası oldu. 

İhracat pazarlarında her geçen gün büyümesini devam ettiren Anadolu Isuzu, 2018 yılının ilk 6 ayında Türkiye’nin en fazla otobüs  ve midibüs ihraç eden ticari araç markası oldu. Geçtiğimiz yıl 23 yıllık ihracat tarihinin en yüksek ihracat  cirosuna ulaşan Anadolu Isuzu, aynı zamanda 14. midibüs şampiyonluğunu  elde etmişti. Bu başarısını devam ettiren Anadolu Isuzu, ilk 6 ayda  yurt dışına 174 otobüs ve 202 midibüs ihraç ederek yerli üreticiler  içinde en yüksek ihracat yapan marka oldu. En yakın rakibinden 167  adet daha fazla araç satma başarısı gösteren Anadolu Isuzu’nun 2018  yılı ilk 6 aylık satış oranları, 2017 yılına göre otobüs segmentinde %112 büyürken, midibüs segmentinde ise %28’lik bir büyüme grafiği  sergiledi.
   
Otobüs ve midibüs segmentlerinde toplam yurt dışı satışlarında  geçen seneye göre %57 büyüme başarısı gösteren Anadolu Isuzu, en son Temmuz ayında 104 araçlık Romanya Köstence Belediye ihalesini  kazanarak ihracat pazarlarında tarihinin en yüksek adetli araç ihale  sözleşmesini imzaladı.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.