Apple bombayı patlatıyor: Bu hafta hangi ürünler tanıtılacak?

Apple bombayı patlatıyor: Bu hafta hangi ürünler tanıtılacak?

Teknoloji devi Apple, bu hafta yeni ürünlerini görücüye çıkaracak. Büyük bir lansman eşliğinde tanıtılması beklenmeyen bu ürünler, internet sitesinde duyurulacak. Peki beklenen ürünler neler?

A+A-

MacRumors'un Apple'a yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre göre Apple bu hafta web sitesinde yayınlayacağı basın bültenleriyle yeni ürünlerini duyurmayı planlıyor. Apple'ın duyurmayı planladığı ürünler arasında yeni iPad'ler, Mac'ler ve aksesuarlar olabilir. Ancak bu hafta tam olarak nelerin duyurulacağı belli değil.

Bloomberg'den Mark Gurman bugün Apple'ın yeni iPad Pro, iPad Air ve MacBook Air modellerinin yanı sıra belirli iPad'ler için yeni Magic Keyboard ve Apple Pencil aksesuarları planladığını yineledi. Gurman, Apple'ın bu ürünleri tanıtmak için geleneksel bir etkinlik düzenlemeyi planlamadığını ve bunun yerine Mart veya Nisan ayında bir noktada "web sitesinde" ve "bir dizi çevrimiçi video ve pazarlama kampanyası" ile duyurmayı planladığına inanıyor.

Mart-Nisan döneminde aşağıdaki duyuruların yapılması bekleniyor:

  • M3 çipli iki yeni iPad Pro modeli, OLED ekranlar, daha ince bir kasa, manzara odaklı bir ön kamera, yeniden tasarlanmış bir arka kamera çıkıntısı ve diğer tasarım değişiklikleri ve muhtemelen MagSafe kablosuz şarj
  • M2 çipli iki yeni iPad Air modeli, ilk kez 12,9 inçlik bir model de dahil
  • iPad Pro için daha büyük bir trackpad, kısmen alüminyum bir kasa ve diğer tasarım değişikliklerine sahip yeni bir Magic Keyboard
  • En az bir yeni Apple Pencil
  • M3 çipli yeni 13 inç ve 15 inç MacBook Air modelleri ve dizüstü bilgisayarlar muhtemelen Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteği kazanacak
  • iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için yeni bir renk seçeneği kesin olarak söylenmedi, ancak muhtemelen emsallere dayanıyor
  • iPhone kılıfları ve Apple Watch kayışları için yeni renk seçenekleri
  • Yeni bir Apple TV ve 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürülecek ekranlı bir HomePod hakkında da söylentiler var, ancak bu ürünlerin hazır olup olmadığı belli değil.
  • Dördüncü nesil iPhone SE'nin de çıkış yapacağı iddia ediliyor, ancak bu cihazın çıkışına yakın olup olmadığı belirsiz.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler