Apple TV tüm MLS maçlarını ücretsiz ve canlı yayınlayacak

Apple TV tüm MLS maçlarını ücretsiz ve canlı yayınlayacak

MLS Bu Hafta Sonu Ücretsiz! Apple TV'de Tüm Maçlar Canlı Yayınlanacak

A+A-

Apple, futbolseverlere sürpriz yaptı. Bu hafta sonu, 16 ve 17 Mart tarihlerinde oynanacak tüm MLS maçları, Apple TV uygulamasında ücretsiz olarak izlenebilecek. Apple TV, normalde MLS Season Pass aboneliği gerektiren tüm maçlara erişim imkanı sunuyor.

Apple, her hafta sonu aboneler dışında kalanlara birkaç ücretsiz maç sunsa da, tüm hafta sonu programının ücretsiz olarak yayınlanması istisnai bir durum. Normalde tüm MLS maçlarını haftanın her günü, karartma veya coğrafi kısıtlama olmadan izlemek için aylık abonelik veya 99 dolarlık sezonluk ücretle MLS Season Pass'a abone olmak gerekiyor.

Bu hafta sonu ücretsiz yayın maratonu, Apple'ın lige on yıllık devrim niteliğindeki ortaklığının ikinci yılına girmesiyle çakışan bir tanıtım girişimi olarak değerlendiriliyor.

MLS Season Pass aboneleri, tüm normal sezon ve playoff maçlarını hem İngilizce hem de İspanyolca spikerlik eşliğinde izleme ayrıcalığına ek olarak, canlı sunulan "MLS 360" programına ve ek içeriklere erişim hakkı kazanıyor.

Hafta sonu boyunca izleyiciler 14 maçın tamamını keyifle takip edebilir. Bunlar arasında, özellikle futbol efsanesi Lionel Messi'nin transferinden sonra popülerliği artan Inter Miami'nin yer alacağı Cumartesi günkü DC United - Inter Miami maçı büyük heyecan uyandırıyor.

Apple TV uygulamasına erişim oldukça kolay. Uygulama, Apple cihazları, Amazon Fire Stick, Roku, Comcast Xfinity alıcıları, PlayStation, Xbox, Windows ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok platformda mevcut. Android kullanıcıları ise tv.apple.com adresinden web tarayıcısı üzerinden maçları izleyebilir.

 

 

İlgili Haberler