ARCLK, TAVHL,MGROS,TTRAK, KTLEV, TUPRS,KCHOL bilanço tarihleri

ARCLK, TAVHL,MGROS,TTRAK, KTLEV, TUPRS,KCHOL bilanço tarihleri

Borsa İstanbul şirketler. çeyrek bilanço dönemi başladı. Koç Grubu hisseleri 20 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında 3. çeyrek bilançolarını açıklayacak.

A+A-

Borsa İstanbul şirketlerinden son dakika haberleri, kısa kısa...

Bilanço dönemi başladı: 3. çeyrek bilanço dönemi başladı. Arçelik (ARCLK), TAV Havalimanları (TAVHL), Türk Traktör ( TTRAK), Katılımevim (KTLEV) , Tüpraş (TUPRS ), Aygaz, Koç Holding ( KCHOL)  ve Migros'un ( MGROS) 3. çeyrek finansal sonuçları 20 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında açıklanacak.

MEKA Beton halka arz ediliyor: MEKA Beton Sanayileri İmalat ve Ticaret A.Ş. 16,9 milyon TL nominal değerli payı 25 TL fiyattan halka arz edecek. Talep toplama 5-6 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Dereli Döküm rüçhan hakkı kullanım oranı 100: Dereli Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 100 milyon TL nominal değerli sermaye artırımında rüçhan hakkı kullanım oranı 100 olarak belirlendi.

Tarkim yeni fabrika yatırımı için sözleşme imzaladı: Tarım Kredi Yatırım Ortaklığı, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak fabrika yatırımı için Hibrit Mühendislik İnşaat Bilgi İletişim Teknolojileri Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile sözleşme imzaladı.

Otokar'ın istihdam sayısı arttı: Otokar'ın 2023 yılında artan üretim hacminin etkisiyle istihdam edilen personel sayısı, kamuya açıklanan son bilançoda yer alan personel sayısına göre %13,4 artış gösterdi.

Ebebek mağaza ziyaretçi sayısı arttı: Ebebek'in Eylül 2023'te mağazalarını ziyaret eden ziyaretçi sayısı 4.049.842 olarak gerçekleşti. Bu sayı, Eylül 2022'de 3.532.436'ydı.

Bazı hisselerde açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulanacak: BRKVY.E, MAALT.E ve PSGYO.E payları, 3 Kasım 2023'e kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

İmsas Afrika'da yem değirmeni yatırımı yaptı: İmasan, Afrika'da bir müşterisine yem değirmeni kurulumu sözleşmesi kapsamında 1,2 milyon dolar peşinat ödedi.

Sabancı Holding ABD'de güneş enerjisi santrali satın aldı: Sabancı Renewables Inc., ABD'nin Teksas eyaletinde 232 MW kapasiteli bir güneş enerjisi santrali ve 60 MW kapasiteli enerji depolama tesisi yatırımlarından oluşan Oriana Solar LLC'nin %100 hissesini satın aldı.

İlgili Haberler