ASTOR, BVSAN, GESAN PEGYO, SMART, SKBNK'tan KAP açıklaması

ASTOR, BVSAN, GESAN PEGYO, SMART, SKBNK'tan KAP açıklaması

Savaş risklerinin gölgesinde hareket eden Borsa İstanbul'da şirketlerden gelen haberler de hisseler üzerinde etkili oluyor. ASTOR, BVSAN, GESAN PEGYO, SMART, SKBNK ve çok sayıda şirketin KAP'a yaptıkları son açıklamaları okumadan işlem yapmayın.

A+A-

Borsa İstanbul'da bugün (11 Ekim 2023) BASGZ, BJKAS, CASA, GLRYH şirketlerinin olağan genel kurul toplantıları ve BASGZ şirketinin nakit kâr payı dağıtımı gerçekleşecek. Ayrıca, HATSN, SMART, IHLGM, POLTK, SKBNK şirketlerinin payları VBTS kapsamında açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP Haberlerine İlişkin Özet

ASTOR, İspanya'da bir firma ile 2.229.250 Euro tutarında güç transformatörü satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

BVSAN, yurt içinde demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir firma ile vinç ve magnet sistemi üretimi ve teslimatı için 595.000 ABD Doları tutarında sözleşme imzaladı.

GESAN, Trakya Elektrik Dağıtım tarafından gerçekleştirilen ihalelerde 1.789.984 ABD Doları bedel ile en avantajlı fiyatı verdi.

HATSN, mevcut projelerinde kullanılmak üzere, yurt dışında özel bir firmayla 7.488.839 ABD Doları tutarında çeşitli malzeme tedariği için sözleşme imzaladı.

KARYE, HUNER sırasıyla %30,91 ve %35,24 oranında paylarına sahip olan Koray Holding A.Ş.'nin halka arz edilme kararı aldığını açıkladı.

MIATK, Yurt içinde özel bir güvenlik firmasından 535.000 ABD Doları + KDV tutarında güvenlik teknoloji ürünü siparişi aldı.

NETAS, TTKOM'dan 2.136.000 ABD doları tutarında modem siparişi aldı.

PEGYO, yönetim kurulu şirketin yeniden yapılanması kapsamında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ("GYO") statüsünden çıkışına ve yatırım holding şeklinde tekrardan yapılanmaya gidilmesine karar verdi.

PSGYO, paylarına sahip iki adet hissedar, toplam sermayenin %1,73'üne denk gelen 28.291.575 adet payın borsada işlem görebilmesi için MKK başvurusunda bulundu.

THYAO, Eylül 2022 döneminde 7,3 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2023 yılının aynı döneminde %9,2 artarak 7,9 milyon olarak gerçekleşti.

İlgili Haberler