Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri

Atatรผrk Havalimanฤฑ boลŸaltฤฑlฤฑyor, bรผyรผk gรถรง baลŸladฤฑ

THY'nin ฤฐstanbul Havalimanฤฑ'na taลŸฤฑnmasฤฑ 6 Nisan Cumartesi 23:59'da tamamlanacak. Atatรผrk Havalimanฤฑ ve Mahmutbey kavลŸaฤŸฤฑ arasฤฑndaki yollar 26 saat, Basฤฑn Ekspress Yolu 9 saat kapalฤฑ kalacak.
Atatรผrk Havalimanฤฑ boลŸaltฤฑlฤฑyor, bรผyรผk gรถรง baลŸladฤฑ Borsatek

THY’nin ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na taลŸฤฑnmasฤฑ 6 Nisan Cumartesi 23:59’da tamamlanacak. Atatรผrk Havalimanฤฑ ve Mahmutbey kavลŸaฤŸฤฑ arasฤฑndaki yollar 26 saat, Basฤฑn Ekspress Yolu 9 saat kapalฤฑ kalacak. 6 Nisan sabahฤฑ saat 02:00 ile 14:00 arasฤฑnda Atatรผrk Havalimanฤฑ ve ฤฐstanbul Havalimanฤฑ yolcu uรงuลŸlarฤฑna kapalฤฑ olacak.

Havacฤฑlฤฑk tarihinin en bรผyรผk lojistik operasyonu baลŸladฤฑ. Bรผyรผk Gรถรง adฤฑ verilen Tรผrk Hava Yollarฤฑ’nฤฑn ( THY) Atatรผrk Havalimanฤฑ’ndan ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na taลŸฤฑnma sรผreci gece 03.00’te baลŸladฤฑ. Toplam 45 saat sรผrecek taลŸฤฑnma 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59’da tamamlanacak.

5 BฤฐN TIRLIK YรœK TAลžINACAK

686 TIR’la taลŸฤฑnma gerรงekleลŸiyor. 700 THY aracฤฑ da taลŸฤฑnmaya eลŸlik ediyor. Bรผyรผk Gรถรง’te, Atatรผrk Havalimanฤฑยดndan ฤฐstanbul Havalimanฤฑยดna yaklaลŸฤฑk 47 bin 300 ton aฤŸฤฑrlฤฑฤŸฤฑnda 10 bir parรงa malzeme taลŸฤฑnacak. TaลŸฤฑnacak malzemeler arasฤฑnda 44 ton aฤŸฤฑrlฤฑฤŸฤฑndaki uรงak รงekme aparatlarฤฑ ve รงok hassas aletler de bulunuyor. 5 bin TIR hacminde malzemeye eลŸ deฤŸer bu yรผkรผ taลŸฤฑyacak TIR’larฤฑn 45 saatte kat edeceฤŸi toplam mesafe 400 bin kilometre.

รœร‡ NOKTADA KRฤฐZ MERKEZฤฐ OLUลžTURULDU

Bu bรผyรผk operasyonda bin 800ยดden fazla รงalฤฑลŸan gรถrev alacak. 40 kilometrelik yolun iรงerisinde 5 ayrฤฑ istasyon kuruldu. TaลŸฤฑnma sรผreci iรงin AKOM, Atatรผrk Havalimanฤฑ ve ฤฐstanbul Havalimanฤฑ olmak รผzere รผรง farklฤฑ noktada kriz merkezi oluลŸturuldu. Kriz merkezlerinde, taลŸฤฑnmaya konu edilen tรผm unsurlarฤฑn temsilcilerinin 45 saat boyunca hazฤฑr bulunacak.

Bรผyรผk Gรถรง sฤฑrasฤฑnda bazฤฑ yollar trafiฤŸe kapatฤฑldฤฑ. Basฤฑn Ekspres yolu en kritik atar damarฤฑ oluลŸturuyor. Sรผrรผcรผlerin alternatif yol gรผzergahlarฤฑnฤฑ kullanmalarฤฑ gerekecek.

ATATรœRK HAVALฤฐMANI ฤฐLE MAHMUTBEY KAVลžAฤžI 26 SAAT TRAFฤฐฤžE KAPALI OLACAK

Atatรผrk Havalimanฤฑ ile Mahmutbey Batฤฑ KavลŸaฤŸฤฑ istikameti bugรผn saat 22.00 ila 6 Nisan saat 23.59’da 26 saat trafiฤŸe kapatฤฑlacak.

Mahmutbey Batฤฑ KavลŸaฤŸฤฑ ile ฤฐstanbul Havalimanฤฑ istikameti bugรผn saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arasฤฑ 12 saat trafiฤŸe kapalฤฑ olacak.

BASIN EKSPRESS YOLU 9 SAAT KAPATILACAK

ฤฐstanbul Havalimanฤฑ ile Atatรผrk Havalimanฤฑ arasฤฑndaki Kuzey Marmara Otoyolu ile Basฤฑn Ekspress yolu, Mahmutbey batฤฑ kavลŸaฤŸฤฑ ile YeลŸilkรถy havuzlu KavลŸaฤŸฤฑ istikametinde 6 Nisan saat gece 01.00 ila 6 Nisan saat sabah 10.00’a kadar 9 saat trafiฤŸe kapatฤฑlacak.

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun ReลŸadiye KavลŸaฤŸฤฑ ile Yassฤฑรถren KavลŸaฤŸฤฑ istikametinde bugรผn saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arasฤฑ gidiลŸ ve geliลŸ yรถnรผnde 12 saat trafiฤŸe kapatฤฑlacak.”

3 KEZ ERTELENDฤฐ

THY’nin ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na 29-30 Ekim 2018’de taลŸฤฑnmasฤฑ planlanmฤฑลŸ, bu tarih 30-31 Aralฤฑk 2018’e ertelenmiลŸti. Muhtemel olumsuz hava ลŸartlarฤฑ, taลŸฤฑnma gรผzergรขhฤฑ trafiฤŸe kapatฤฑlacaฤŸฤฑ iรงin yaลŸanmasฤฑ muhtemel maฤŸduriyetler, taลŸฤฑnma iลŸleminde kullanฤฑlacak 700 adet aracฤฑn geรงici tescil iลŸlemlerinin tamamlanmamasฤฑ, yeni havalimanฤฑnda gรถrev yapacak gรผmrรผk ve emniyet personelinin eฤŸitim ve tayin sรผreรงlerinin tamamlanmamasฤฑ gibi nedenlerle taลŸฤฑnma tarihi รถnce 3 Mart 2019’a daha sonra da 5 Nisan’a ertelenmiลŸti.

ฤฐKฤฐ HAVALฤฐMANINDA Uร‡UลžLAR 12 SAAT TAMAMEN KESฤฐLECEK

ฤฐki havalimanฤฑnda aynฤฑ anda uรงuลŸlarฤฑn tamamen kesildiฤŸi 12 saatlik bir sรผreรง olacak. 6 Nisan sabahฤฑ saat 02:00 ile 14:00 arasฤฑnda Atatรผrk Havalimanฤฑ ve ฤฐstanbul Havalimanฤฑ tรผm tarifeli yolcu uรงuลŸlarฤฑna kapalฤฑ olacak. 6 Nisan saat 02.00’de Atatรผrk Havalimanฤฑ’nda son uรงuลŸ yapฤฑlacak. ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’nda uรงuลŸ 6 Nisan 14.00’te yapฤฑlacak.

ATATรœRK HAVALฤฐMANI’NDAN SON Uร‡Uลž SฤฐNGAPUR’A

Atatรผrk Havalimanฤฑยดndan yolcu taลŸฤฑyacak son uรงak, Atatรผrk Havalimanฤฑ – Singapur uรงuลŸunu gerรงekleลŸtirecek. 

ฤฐLK Uร‡Uลž ANKARA’YA

Bรผyรผk Gรถรง sonrasฤฑ gerรงekleลŸecek ilk uรงuลŸ ise ฤฐstanbul Havalimanฤฑ – Ankara EsenboฤŸa Havalimanฤฑ uรงuลŸu olacak. 29 Ekim 2018’de CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan tarafฤฑndan aรงฤฑlฤฑลŸฤฑ yapฤฑlan ve kฤฑsmi olarak tarifeli seferlerin gerรงekleลŸtiฤŸi ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’ndan icra edilecek uรงuลŸlar kademeli olarak artฤฑrฤฑlacak.

SABฤฐHA Gร–Kร‡EN’DE PASAPORT BANKOLARININ TAMAMI 24 SAAT Aร‡IK KALACAK

Sabiha Gรถkรงen Havalimanฤฑ, pisti taลŸฤฑnma takvimi sรผresince yani 48 saat boyunca aรงฤฑk kalacak. Pasaport bankolarฤฑnฤฑn tamamฤฑ da yine 24 saat boyunca aรงฤฑk kalarak pasaport iลŸlemleri sฤฑrasฤฑnda sฤฑra oluลŸmasฤฑnฤฑn รถnรผne geรงilecek. Ayrฤฑca Sabiha Gรถkรงen Havalimanฤฑ Terminal ฤฐลŸletmecisi ฤฐSG’nin operasyon birimleri, taลŸฤฑnma takviminde 24 saat hizmet vererek oluลŸabilecek sorunlarฤฑn รถnรผne geรงecek.

ฤฐETT ฤฐKฤฐ HAVALฤฐMANI ARASINDA 15 GรœN รœCRETSฤฐZ RฤฐNG SEFERฤฐ YAPACAK

ฤฐETT, Atatรผrk Havalimanฤฑ’na yanlฤฑลŸlฤฑkla gelen yolcular iรงin ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na direkt 15 gรผn sรผreyle รผcretsiz taลŸฤฑma yapacak.

HAVAฤฐST 20 HATTA HฤฐZMET VERECEK

ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na taลŸฤฑmacฤฑlฤฑk hizmeti veren ฤฐstanbul BรผyรผkลŸehir Belediyesi iลŸtiraki Otobรผs Aลž’ye baฤŸlฤฑ HAVAฤฐST, 6 Nisan’dan itibaren 7/24 hizmete baลŸlayacak. HAVAฤฐST, 6 Nisan’dan itibaren il genelinde 20 ayrฤฑ hat ve 65 durakta 150 otobรผsle 7/24 hizmet verecek. Yolcular, “HAVAฤฐST” mobil uygulamasฤฑnฤฑn Android ve IOS iลŸlemciyle de en yakฤฑn hareket noktasฤฑnฤฑ, hareket saatlerini, varฤฑลŸ sรผresini รถฤŸrenebiliyor.

BรœYรœK Gร–ร‡ HAVADAN Gร–RรœNTรœLENDฤฐ

“Bรผyรผk gรถรง” olarak adlandฤฑrฤฑlan Tรผrk havacฤฑlฤฑk tarihinin en bรผyรผk taลŸฤฑnmasฤฑ, drone ile havadan gรถrรผntรผlendi. 
Atatรผrk Havalimanฤฑ’nฤฑn ฤฐstanbul Havalimanฤฑโ€™na taลŸฤฑnma sรผreci resmen baลŸladฤฑ. Havalimanฤฑndan tฤฑrlara yรผklenen binlerce parรงa malzeme 03.00’dan itibariyle yola รงฤฑktฤฑ. Atatรผrk Havalimanฤฑ’nฤฑn bรผyรผk gรถรงรผ drone ile havadan da gรถrรผntรผlendi. 

ฤฐLK TIR’LAR ฤฐSTANBUL HAVALฤฐMANI’NDA

Atatรผrk Havalimanฤฑ’ndan THY’ye ait malzeme ve araรงlarฤฑ ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na nakleden ilk TIR’lar, yeni havalimanฤฑna ulaลŸtฤฑ.

Atatรผrk Havalimanฤฑ’ndaki Tรผrk Hava Yollarฤฑna (THY) ait araรง ve malzemelerin yรผklendiฤŸi TIR’lar, aรงฤฑlฤฑลŸฤฑ 29 Ekim 2018’de CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan tarafฤฑndan gerรงekleลŸtirilen ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na ulaลŸmaya baลŸladฤฑ.

Atatรผrk Havalimanฤฑ’ndan รงฤฑkarak Basฤฑn Ekspres Yolu’ndan Mahmutbey KavลŸaฤŸฤฑ’na geรงen TIR’lar, buradan da Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanarak saat 04.30’da ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na giriลŸ yaptฤฑ, sonra da aprona alฤฑndฤฑ.

AA’nฤฑn haberine gรถre; polis ve jandarma ekipleri de taลŸฤฑnma iลŸlemleri sฤฑrasฤฑnda herhangi bir olumsuzluฤŸun yaลŸanmamasฤฑ iรงin geniลŸ gรผvenlik รถnlemi aldฤฑ.

TIR’larฤฑn ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na gelmesinin ardฤฑndan Atatรผrk Havalimanฤฑ’ndan havalanan THY’ye ait uรงaklarฤฑn da intikali gerรงekleลŸmeye baลŸladฤฑ. 6 Nisan Saat 23.59’da sona ermesi planlanan 45 saatlik taลŸฤฑnma sรผrecinde ilk etapta THY’nin 167 uรงaฤŸฤฑ ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na boลŸ inecek. DiฤŸer uรงaklarฤฑn da hava trafiฤŸi ve havalimanฤฑn mรผsaitliฤŸine gรถre ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na gรถnderilmesi planlanฤฑyor.

Bu arada, THY’nin Dalaman-ฤฐstanbul seferini yapan uรงaฤŸฤฑ, Atatรผrk Havalimanฤฑ’na yolcusunu indirdikten sonra boลŸ olarak hareket ettiฤŸi ฤฐstanbul Havalimanฤฑ’na saat 00.10’da ulaลŸtฤฑ.

ฤฐstanbul Havalimanฤฑ ana nizamiyesi ve havalimanฤฑnฤฑn seyir terasฤฑ kฤฑsmฤฑnda da taลŸฤฑnmada gรถrev yapacak personelle basฤฑn mensuplarฤฑ iรงin รงadฤฑr kuruldu. Bu noktalarda basฤฑn kuruluลŸlarฤฑnฤฑn canlฤฑ yayฤฑn yapmalarฤฑ iรงin platform hazฤฑrlandฤฑ. (HT)

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 46.431446.47170.02%
EURO 53.18953.3829-0.03%
JAPON YENฤฐ 3.4623.477-0.17%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 57.457557.543-0.1%
STERLฤฐN 61.425661.59680.32%
ร‡ฤฐN YUANI 6.84256.84950.01%
RUS RUBLESฤฐ 0.63410.63560.22%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 63616.40 -0.9117%
Ethereum 1713.53 -1.55%
Tether USDt 1.00 0.0086%
BNB 585.98 -0.1844%
Solana 72.87 -0.9595%
USDC 1.00 0.0117%
XRP 1.13 -1.9852%
Dogecoin 0.08 -1.2509%
Toncoin 1.65 0.7454%
Cardano 0.16 -2.7291%
Shiba Inu 0.00 -1.9195%
Avalanche 6.13 -1.4809%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Son Eklenen Haberler

Reklam