Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri

ATO’da baลŸkanlฤฑk seรงimi baลŸladฤฑ

Ankara Ticaret Odasฤฑnฤฑn (ATO) yeni baลŸkan ve yรถnetim kurulu รผyelerinin belirleneceฤŸi seรงim baลŸladฤฑ
ATO'da baลŸkanlฤฑk seรงimi baลŸladฤฑ Borsatek

Ankara Ticaret Odasฤฑnฤฑn (ATO) yeni baลŸkan ve yรถnetim kurulu รผyelerinin belirleneceฤŸi seรงim baลŸladฤฑ.

Tรผrkiye Odalar ve Borsalar BirliฤŸi (TOBB) BaลŸkanฤฑ Rifat HisarcฤฑklฤฑoฤŸlu, oy kullanmak iรงin geldiฤŸi ATOda baลŸkan adaylarฤฑ Osman Gรถkรงek ve Gรผrsel Baran ile gazetecilere aรงฤฑklamalarda bulundu.

HisarcฤฑklฤฑoฤŸlu, seรงimlerin iki aday, Ankara tรผccarฤฑ ve ATO Meclisi iรงin hayฤฑrlฤฑ olmasฤฑ temennisinde bulundu.

Seรงimin 188 meclis รผyesi arasฤฑnda geรงen bir yarฤฑลŸma olduฤŸunu dile getiren HisarcฤฑklฤฑoฤŸlu, bu durumun doฤŸal olduฤŸunu, demokrasi ruhunda bulunduฤŸunu sรถyledi.

Ankara ticaretinin, tรผccarฤฑnฤฑn birlikteliฤŸinin รงok รถnemli olduฤŸunu vurgulayan HisarcฤฑklฤฑoฤŸlu, โ€œBunu da temsil edecek 188 meclis รผyemiz, iki kardeลŸimiz de ATO Meclis รผyesi olarak en iyi yerleri hak ediyorlar. ฤฐki tarafta da yรถnetim kurulu รผyeliฤŸine aday kardeลŸlerimiz var, yedek meclis รผyesi kardeลŸlerimiz var. Her iki tarafa da hayฤฑrlฤฑ uฤŸurlu olsun. Esas รถnemli olan Ankara tรผccarฤฑnฤฑn meselesinin รงรถzรผlmesi.โ€ ifadelerini kullandฤฑ.

Meclis รผyelerinin ATOda alฤฑnan yoฤŸun gรผvenlik รถnlemlerine yรถnelik tepkilerinin sorulmasฤฑ รผzerine HisarcฤฑklฤฑoฤŸlu, bunun seรงim hakiminin aldฤฑฤŸฤฑ bir karar olduฤŸunu, bu karar รงerรงevesinde gerekli รถnlemlerin alฤฑndฤฑฤŸฤฑnฤฑ sรถyledi.

Osman Gรถkรงek de โ€œSeรงim gรผvenliฤŸi konusunda endiลŸeleriniz var mฤฑ?โ€ sorusuna, โ€œZannediyorum bir itiraz gelmiลŸti, bu itiraz neticesinde seรงim kurulumuz bรถyle bir karar alma durumunda bulundu. Bu tamamen seรงim kurulumuzun verdiฤŸi bir karardฤฑr. Biz de meclis รผyeleri olarak bu karara riayet ediyoruz ve uyuyoruzโ€ yanฤฑtฤฑnฤฑ verdi.

Gรผrsel Baran da yaklaลŸฤฑk 2013โ€™ten bu yana ATOnun 3 yฤฑl kaybettiฤŸini ifade ederek, “Bugรผn รถฤŸleden sonra belli olacak sonuรงlarla, kazanan her kim olursa olsun, bu 3 yฤฑlฤฑ telafi etmek, kaybolan 3 yฤฑlฤฑ Ankara tรผccarฤฑnฤฑn esnafฤฑnฤฑn menfaatine, lehine รงevirmek amacฤฑyla elimizden geleni yapacaฤŸฤฑmฤฑzฤฑ, hatta ondan fazlasฤฑnฤฑ ortaya koyacaฤŸฤฑmฤฑzฤฑ sรถyleyebilirim.” ลŸeklinde konuลŸtu.

Adaylarฤฑn oy kullanฤฑp, kullanmadฤฑฤŸฤฑnฤฑn sorulmasฤฑ รผzerine, Baran oy kullandฤฑฤŸฤฑnฤฑ, Gรถkรงek ise henรผz kullanmadฤฑฤŸฤฑnฤฑ sรถyledi.

Daha sonra iki baลŸkan adayฤฑ birbirlerine รงiรงek vererek, baลŸarฤฑlar diledi.

Bezciden destek mesajฤฑ

Oy kullanmaya gelen eski ATO BaลŸkanฤฑ Salih Bezci ise “ฤฐnลŸallah Ankara ve ATO iรงin hayฤฑrlฤฑ olur. Kim gelirse gelsin, onun destekรงisi olacaฤŸฤฑm, tecrรผbelerimi aktaracaฤŸฤฑm.” dedi.

Seรงim gรผvenliฤŸi konusunda deฤŸerlendirmelerde bulunan Bezci, “Son derece gรผvenlikli bir seรงim oluyor. Daha รถnce bu derecede olmamฤฑลŸtฤฑ ama bu da gรผzel bir ลŸey.” ifadelerini kullandฤฑ.

ร–te yandan seรงimde รผst dรผzey gรผvenlik รถnlemleri dikkati รงekerken, bazฤฑ meclis รผyeleri bu duruma tepki gรถsterdi.

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 46.789646.83330.01%
EURO 53.520153.60110%
JAPON YENฤฐ 3.4383.4520.06%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 58.210558.2866-0.01%
STERLฤฐN 62.476662.60940.12%
ร‡ฤฐN YUANI 6.89726.90430.03%
RUS RUBLESฤฐ 0.60470.60630.01%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 63490.63 0.4401%
Ethereum 1796.46 0.5851%
Tether USDt 1.00 -0.0024%
BNB 589.99 2.2164%
Solana 82.02 0.1381%
USDC 1.00 -0.0041%
XRP 1.15 -1.0413%
Dogecoin 0.08 0.1608%
Toncoin 1.79 -0.7761%
Cardano 0.19 -0.2659%
Shiba Inu 0.00 -1.0611%
Avalanche 6.97 -0.3788%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Son Eklenen Haberler

Reklam