BAE'ye 2 bin araç satan AGROT Agrotech yeni ürünleri için lansman düzenliyor

BAE'ye 2 bin araç satan AGROT Agrotech yeni ürünleri için lansman düzenliyor

BAE'ye 2 bin adet Zirai Kara Aracı satan AGROT ürünler ile ilgili tanıtım toplantısı yapacak

A+A-

Geçen hafta yıllık hasılatının 10 katı tutarında Birleşik Arap Emirlikleri ile gerçekleştirdiği bir satış sözleşmesi duyuran Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. AGROT, yerli ve milli elektrikli araç üretimi hakkında, bugün yerli ve yabancı basının katılacağı  bir tanıtım toplantısını düzenleneceğini KAP'a bildirdi.

>>>Agrotech AGROT yıllık hasılatının 10 katı tutarında sipariş aldı

AGROT'un KAP'A gönderdiği konu ile ilgili açıklama şöyle:

"Şirketimizin 26.03.2024 tarihinde yerli ve milli elektrikli araç üretimimiz hakkında yapmış olduğu bildirim ile ilgili olarak;

02 Nisan 2024 Salı günü (Bugün) saat 20.00‘da yerli ve yabancı basının da katılacağı, dijital ve yerel kanallarda canlı yayınların yapılacağı kapsamlı bir lansman törenimiz olacaktır.

Bugün gerçekleştireceğimiz söz konusu lansmanımızda;

Yerli Elektrikli Araçlarımız, 

Yerli ve Milli Elektrikli Araç Motorlarımız,

İnsansız Kara Araçlarımız,

Yerli Batarya Çözümlerimiz tanıtılacak, 29 Ekim 2024 tarihinde ülkemizde satışa başlayacak olan araçlarımızın servis ağı, bayi alt yapısı ve 2024 yılı yol haritamız kapsamlı olarak paylaşılacaktır.

Lansman ile ilgili canlı yayınımızı saat 20:00'den itibaren web sayfamızdan (https://agrotechgrup.com.tr) ve kurumsal sosyal medya kanallarımızda paylaşacağımız canlı yayın linklerinden izleyebilirsiniz.

Tüm ortaklarımız ve paydaşlarımıza saygı ile duyururuz."

 

İlgili Haberler