Bahรงeli slogon atanlarฤฑn tesbiti iรงin tribรผnlere polis istedi

MHP Genel BaลŸkanฤฑ Bahรงeli grup toplantฤฑsฤฑnda gazetecileri, protestocularฤฑ ve CHP Genel BaลŸkanฤฑ'nฤฑ aฤŸฤฑr hakaretlerle eleลŸtirdi
Bahรงeli slogon atanlarฤฑn tesbiti iรงin tribรผnlere polis istedi Borsatek

MHP Genel BaลŸkanฤฑ Devlet Bahรงeli, hรผkรผmeti istifaya รงaฤŸฤฑran Fenerbahรงe ve BeลŸiktaลŸ taraftarlarฤฑnฤฑ hedef aldฤฑ. Birgรผn’รผn haberine gรถre, ฤฐstifa รงaฤŸrฤฑsฤฑnฤฑn kaos ve komplo olduฤŸunu รถne sรผren Bahรงeli, “Kalabalฤฑklar arasฤฑna sฤฑzarak devlete ve hรผkรผmete meydan okunmasฤฑnฤฑ provoke edenlerin tespiti yapฤฑlmalฤฑdฤฑr” dedi. Gazeteciler ve siyasilerin deprem eleลŸtirilerini de hedef alan Bahรงeli, hakaretler yaฤŸdฤฑrdฤฑ.

Bahรงeli, partisinin Meclis Grup Toplantฤฑsฤฑ’nda aรงฤฑklamalarda bulundu.

Burada yaptฤฑฤŸฤฑ konuลŸmada, KahramanmaraลŸ merkezli depremlerin ardฤฑndan koordinasyonsuzluk ve eksiklikleriyle tepki รงeken iktidar yetkililerine gelen eleลŸtirileri ve istifa รงaฤŸrฤฑlarฤฑn hedef alan Bahรงeli, “Hรผkรผmete istifaya davet etmek, tribรผnlerde kaosa heves etmek bir avuรง fanatiฤŸe sipariลŸ verilmiลŸ zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir. Zilletin deฤŸirmenine su taลŸฤฑyanlar รผlkesine ve milletine sฤฑrt dรถnmรผลŸ odaklardฤฑr” dedi.

ร‡ADIR ELEลžTฤฐRฤฐLERฤฐNE HAKARETLERLE YANIT VERDฤฐ

CHP Genel BaลŸkanฤฑ Kemal KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu baลŸta olmak รผzere muhalefetin ‘รงadฤฑr’ eleลŸtirilerini anฤฑmsatan Bahรงeli, “Depremzedelere รงadฤฑr, konteyner, mobil duลŸ ve tuvalet gรถtรผremediniz. ร–yle anlaลŸฤฑlฤฑyor ki KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu komadadฤฑr! Tek ayakta kฤฑrk yalan sรถyleyen CHP Genel BaลŸkanฤฑ’nฤฑn kendi iรงinde รงeliลŸkilere gรถmรผldรผฤŸรผ ortadadฤฑr” dedi.

Bahรงeli, deprem bรถlgelerindeki รงadฤฑr eksikliฤŸine dikkat รงeken ve ilgili yazฤฑsฤฑnda “Depremin รผzerinden iki hafta geรงti. ฤฐnsanlar hรขlรข baลŸฤฑnฤฑ sokacak รงadฤฑra muhtaรง. Gรถrdรผk ki รงadฤฑr devleti bile deฤŸiliz” ifadelerini kullanan Cumhuriyet yazarฤฑ Mustafa Balbay’ฤฑ da “Edepsizdir, kemiksizdir, ciฤŸersizdir, vicdanฤฑnฤฑ da kin ve nefret sarmฤฑลŸtฤฑr” sรถzleriyle hedef aldฤฑ.

Bahรงeli’nin aรงฤฑklamalarฤฑndan รถne รงฤฑkanlar ลŸรถyle:

“Tรผrk milletinin hem tarih yapan hem tarih yazan bir millet olduฤŸu fark edilecektir. Acฤฑlar paylaลŸฤฑldฤฑkรงa hafiflemektedir. Bize has deฤŸerler, vasฤฑflar felaketler karลŸฤฑsฤฑndaki yegane dayanaฤŸฤฑmฤฑzdฤฑr. Felaketler karลŸฤฑsฤฑnda daha dayanฤฑklฤฑ bir davranฤฑลŸ gรผzelliฤŸi geliลŸmiลŸ ve yerleลŸmiลŸtir. Gelecek umutlarฤฑmฤฑz diri kalmฤฑลŸtฤฑr.

Bรถlgeye gรผnlรผk 10 binin รผzerinde รงadฤฑr sevk edilmektedir. ร‡arpฤฑcฤฑ gerรงekler ortadadฤฑr. Devleti ve hรผkรผmeti suรงlayan gรผruh arฤฑzalฤฑdฤฑr, art niyetlidir. 130 noktada konteyner kentler hayata geรงirilmektedir. Depremlerde zarar gรถren insan sayฤฑmฤฑz รงok fazladฤฑr.

“BAZI EKSฤฐKLฤฐKLERฤฐN TEMฤฐNฤฐNDE AKSAKLIKLAR NORMALDฤฐR”

ฤฐster istemez bazฤฑ eksikliklerin temininde aksaklฤฑklar normaldir. Tรผrkiye Cumhuriyeti Devleti gรถrevinin baลŸฤฑndadฤฑr, maฤŸdur vatandaลŸlarฤฑn yanฤฑndadฤฑr. Hiรง kimse yalnฤฑz, kimsesiz deฤŸildir. Siyasi ve ekonomik rant devลŸirmeye heveslenenlerin arayฤฑลŸฤฑ bozgunculuktur.

ร‡ok kฤฑrฤฑlgan ve nazik gรผnlerde Tรผrk sporunu siyasi kutuplaลŸmaya รงekmek isteyenler, tribรผnleri ajan provokatรถrlere teslim edenler tarihi yanlฤฑลŸฤฑn tam ortasฤฑndadฤฑr. Stadyumlarda ‘hรผkรผmet istifa’ denilmesi depremzede kardeลŸlerimize saygฤฑsฤฑzlฤฑktฤฑr. Tรผrk futbolunu lekelemeye, sporu siyasileลŸtirmeye รงalฤฑลŸanlar alรงakรงa bir kurgunun iรงindedir.

“HERKES YERฤฐNฤฐ, YURDUNU, HADDฤฐNฤฐ BฤฐLMELฤฐDฤฐR”

Hรผkรผmete istifaya davet etmek, tribรผnlerde kaosa heves etmek bir avuรง fanatiฤŸe sipariลŸ verilmiลŸ zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir. Zilletin deฤŸirmenine su taลŸฤฑyanlar รผlkesine ve milletine sฤฑrt dรถnmรผลŸ odaklardฤฑr.

Tribรผnler รงรผrรผk siyasi sloganlarฤฑn atฤฑlacaฤŸฤฑ mekรขnlar olamaz. Kalabalฤฑklar arasฤฑna sฤฑzarak devlete ve hรผkรผmete meydan okunmasฤฑnฤฑ provoke edenlerin tespiti yapฤฑlmalฤฑdฤฑr.

“ARTIK KARAGรœMRรœKLรœYรœM”

BeลŸiktaลŸ Jimnastik Kulรผbรผ รผyeliฤŸinden ayrฤฑldฤฑฤŸฤฑmฤฑ bildiriyorum. Bundan bรถyle ben artฤฑk Karagรผmrรผklรผyรผm. Karagรผmrรผksporโ€™a gรถnรผl veren bir kiลŸi olarak hayatฤฑma devam edeceฤŸim.

Yaralar hฤฑzla sarฤฑlmakta, her insanฤฑmฤฑzฤฑn elinden tutulmakta, hiรง kimse aรง ve aรงฤฑkta bฤฑrakฤฑlmamaktadฤฑr. Devlet รงevik ve รงelik iradesiyle alandadฤฑr, milletiyle iรง iรงedir. 11 ilimizi kapsamฤฑna alan yeni yerleลŸim alanlarฤฑnฤฑn haritasฤฑ paylaลŸฤฑlmฤฑลŸ, bรถlge insanฤฑ derin bir nefes almฤฑลŸtฤฑr. ฤฐlk etapta 199 bin 739 kalฤฑcฤฑ konut ile 73 bin kรถy evi yapฤฑlmasฤฑ planlanmฤฑลŸtฤฑr. Yapฤฑlan binalarฤฑn ilk teslimatฤฑnฤฑn 7 ay sonra gerรงekleลŸmesi beklenmektedir.

Yeis ve yฤฑlgฤฑnlฤฑฤŸa hiรง gerek yoktur. Cumhur ฤฐttifakฤฑ vatandaลŸlarฤฑn konutlarฤฑnฤฑ yapacak, deprem travmasฤฑnฤฑ telafi edecektir.

Bazฤฑ kรถลŸe yazarlarฤฑ, tetikรงi medya organlarฤฑ orman alanlarฤฑnฤฑn da konut iรงin kullanฤฑlacaฤŸฤฑnฤฑ hangi bilgi ve belgeye dayanarak sรถylemektedir. Orman vasfฤฑnฤฑ kaybetmiลŸ alanlara konut yapmanฤฑn neresinde sakฤฑnca olacaktฤฑr?

Tefrikadan beslenen, tฤฑyneti tartฤฑลŸmalฤฑ olan zevat ne iyi gรผnรผmรผzรผ paylaลŸacak ne kรถtรผ gรผnรผmรผzรผ kalbinde hissedecektir. DรผลŸรผnรผyorum da ne ara bu kadar devlet ve millet dรผลŸmanฤฑ tรผremiลŸtir? Sahne alan tahammรผlsรผzlรผkler, seyrekleลŸen baฤŸlฤฑlฤฑklar, sertleลŸen acฤฑmasฤฑzlฤฑklar, seviyesizlikler ne kadar fฤฑrsat dรผลŸkรผnรผ olduklarฤฑnฤฑ aรงฤฑkรงa teyit etmiลŸlerdir.

“KILIร‡DAROฤžLU KOMADADIR”

CHP Genel BaลŸkanฤฑ demiลŸ ki; ‘Depremzedelere รงadฤฑr, konteyner, mobil duลŸ gรถtรผremediniz.’ KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu komadadฤฑr. Aklฤฑnฤฑ taลŸeronu olduฤŸu mihraklara devretmiลŸtir. ร–yle anlaลŸฤฑlฤฑyor ki KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu komadadฤฑr, kendi iรงinde korkunรง รงeliลŸkilere gรถmรผlmรผลŸtรผr. Hiรง durmadan provokasyon yapan, devamlฤฑ karamsarlฤฑk aลŸฤฑlayan CHP Genel BaลŸkanฤฑ’nฤฑn kendi iรงinde korkunรง รงeliลŸkilere gรถmรผldรผฤŸรผ ortadadฤฑr.

Sayฤฑn KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu cumhurbaลŸkanฤฑ adayฤฑ olmak, Tรผrk milletine muhabbetten daha mฤฑ รถnceliklidir? CumhurbaลŸkanฤฑ seรงimi konusunda CHP’den yetki almak neyi deฤŸiลŸtirecektir? Muhalefet olmak devleti ayaฤŸa dรผลŸรผrmek iรงin รงฤฑrpฤฑnmak deฤŸildir. Kentsel dรถnรผลŸรผme itiraz eden bu KฤฑlฤฑรงdaroฤŸlu deฤŸil miydi? ฤฐmar affฤฑyla ilgili kanun teklifini veren bu CHP deฤŸil miydi? CumhurbaลŸkanฤฑ adayฤฑnฤฑn kim olacaฤŸฤฑ, nasฤฑl olacaฤŸฤฑ bir numaralฤฑ gรผndem konularฤฑdฤฑr.

Zillet ittifakฤฑnฤฑn cumhurbaลŸkanฤฑ adayฤฑ belirleme sรผreci sarpa sarmฤฑลŸtฤฑr. Aday kim olursa olsun artฤฑk รถnemsiz ve deฤŸersizdir. Tรผrkiye olaฤŸanรผstรผ dรถnemden geรงmektedir. Yeniden ayaฤŸa kaldฤฑrฤฑlacak 11 il vardฤฑr ve bu hedef gerรงekleลŸtirilecektir. Altฤฑlฤฑ masa enkazฤฑn altฤฑndan kalkamaz, yฤฑkฤฑmฤฑ kaldฤฑrmaz.

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 47.519147.53130.2%
EURO 54.592154.601-0.34%
JAPON YENฤฐ 3.3443.352-0.48%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 58.552658.5842-0.58%
STERLฤฐN 63.829963.8416-0.1%
ร‡ฤฐN YUANI 7.03667.03870.12%
RUS RUBLESฤฐ 0.59470.5960.48%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

AdSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
ALTIN/ONS ($)4039.18-1.57%
SPOT ALTIN GRAM (TL)6157.95-1.59%
GRAM ALTIN SERBEST P.6132.73-0.93%
SPOT GรœMรœลž GRAM (TL)87.38-2.94%
KรœLร‡E ALTIN (DOLAR)128600.00-1.53%
HAS ALTIN GRAM (TL)6127.13-1.59%
SPOT ALTIN KG (TL)128924.00-1.79%
CUMHURฤฐYET ALTINI (TL)41252.00-0.98%
GรœMรœลž/ONS ($)57.36-2.83%

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 62514.36 -3.3195%
Ethereum 1866.55 -2.498%
Tether USDt 1.00 -0.0246%
BNB 586.09 -0.0497%
Solana 73.53 -1.0298%
USDC 1.00 0.0163%
XRP 1.06 -1.6134%
Dogecoin 0.07 -0.9297%
Toncoin 1.39 -1.4741%
Cardano 0.17 0.2526%
Shiba Inu 0.00 0.7852%
Avalanche 6.40 -0.662%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Reklam