Bankalar döviz işlemi yapmıyor

Bankalar döviz işlemi yapmıyor

Döviz kurundaki artışın önlenememesiyle birlikte bankalar döviz alım-satım işlemlerini kısa süreli olarak durdurdu. S

A+A-

Döviz kurundaki artışın önlenememesiyle birlikte bankalar döviz alım-satım işlemlerini kısa süreli olarak durdurdu. Doların 13.50 TL'yi euronun 15.20 TL'yi aşmasının ardından birçok bankaya erişim sorunu yaşandığı belirtildi. Konuya ilişkin henüz herhangi bir bankadan açıklama gelmedi.

Birçok bankaya erişim sağlanamadı

Döviz kurundaki hareketliliğin inanılmaz boyutlara ulaşmasının ardından; bankaların mobil uygulamaları üzerinden döviz alım-satım işlemlerinin yapılamamaya başladığı ve birçok bankaya erişim sağlanamadığı belirtildi.

Yurttaşlar erişim sorununu sosyal medyadan dile getirmeye devam ederken; bankaların işlemleri kısa süreli olarak durdurduğu düşünülüyor. Konuya ilişkin bankalardan henüz bir açıklama gelmedi.

Yapı Kredi'den açıklama

Yapı kredi internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasını kullanan birçok müşteri, bugün öğle saatlerinde sonra mobil uygulamada bazı sorunlar yaşadığını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına sistemde yaşanan bir sorundan kaynaklı erişim sağlanamadığı aktarırken bunun geçici bir sorun olduğunu bildirdi.

İlgili Haberler