Başbakan vatandaşı darp etti mi

Başbakan vatandaşı darp etti mi

Başbakan Erdoğan'ın, dün Soma'da sığındığı markette bir vatandaşı yumrukladığını iddia eden görüntüler sosyal medyada hızla yayılıyor

A+A-

Başbakan Erdoğan'ın, dün Soma'da sığındığı markette bir vatandaşı yumrukladığı iddia edilen görüntüer sosyal medyada hızla yayılıyor.

Dün Soma'ya yaptığı ziyarette halkın büyük tepkisiyle karşılaşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çareyi bir markete sığınmakta bulmuştu. Gün boyunca, dedikodu düzeyinde olmakla birlikte, Erdoğan'ın markette bir yurttaşa yumruk attığı iddiaları kulaktan kulağa dolaşıyordu.

Bugün ortaya çıkan görüntülerde Erdoğan'ın markete zorunlu girişinde bir arbede olduğunu gösteriyor. Görüntüde yumruk atma olayı net olma da başbakanın hemen ardında bulunan korumasının karışıklıkla birlikte yumruk attığı bu sırada yine koruma grubu içinden birisinin de sakin olunması yönünde elini kaldırarak grubu uyardığı görülüyor

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.