Maltepe Belediyesiโnin รผst yรถnetiminde gรถrevli kiลiler ile zabฤฑta personelinin de aralarฤฑnda yer aldฤฑฤฤฑ 10’u kamu gรถrevlisi toplam 18 ลรผpheliye operasyon dรผzenlendi.
Anadolu Cumhuriyet Baลsavcฤฑlฤฑฤฤฑ koordinesinde, Mali Suรงlarla Mรผcadele ลube Mรผdรผrlรผฤรผ ekiplerince yรผrรผtรผlen soruลturma kapsamฤฑnda ‘รถrgรผtlรผ olarak rรผลvet almak, vermek’, ‘aracฤฑlฤฑk etmek’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suรงlarฤฑndan suรง tarihinde Maltepe Belediyesi’nin รผst yรถnetiminde gรถrevli kiลiler ile zabฤฑta personelinin de aralarฤฑnda yer aldฤฑฤฤฑ 10’u kamu gรถrevlisi toplam 18 ลรผpheliye yรถnelik bu sabah saatlerinde eล zamanlฤฑ operasyon dรผzenlendi.
รnceki gรผnlerde Anadolu Cumhuriyet Baลsavcฤฑlฤฑฤฤฑ tarafฤฑndan, Kadฤฑkรถy Belediyesi’ne “rรผลvet” operasyonu baลlatฤฑlmฤฑล; 54’รผ kamu gรถrevlisi 224 kiลi iรงin gรถzaltฤฑ kararฤฑ verilmiลti.







