BORSATEK.COM – Borsa ฤฐstanbul’da Borsa ฤฐstanbul’da BIST 100 endeksi bu hafta sonu yapฤฑlacak yerel seรงimler รถncesi dar bir bant iรงinde sฤฑkฤฑลtฤฑ. Dรผn bazฤฑ endeks hisselerindeki sert satฤฑลlar sonrasฤฑ deฤer yitiren BIST 100 endeksi gรผne yรผkseliลle baลlamasฤฑna raฤmen devamฤฑnฤฑ getiremedi.
Gรผn iรงinde, 8.906 ile 8.749 arasฤฑndaki 157 puanlฤฑk oldukรงa dar bir bantta hareket eden BIST 100 kapanฤฑลฤฑ 8706,72 ile 8.807,38 olan dรผnkรผ kapanฤฑลฤฑ ile hemen hemen aynฤฑ seiyede yaptฤฑ.
Toplam iลlem hacmi 121,87 milyar TL’ye gerilerken en รงok deฤer yitiren sektรถr endeksi dรผn olduฤu gibi -%4,73 spor endeksi oldu. Gรผnรผn en รงok deฤer kazanan sektรถrรผ ise %1,86 ile teknoloji endeksi oldu.
BIST 100 endeksindeki sฤฑkฤฑลฤฑklฤฑฤฤฑn, yarฤฑn da devam etmesi ve seรงimden รถnceki son iลlem gรผnรผ olan cuma gรผnรผ yarฤฑna oranla daha hareketli olmasฤฑ bekleniyor.
Borsa ฤฐstanbul’da 27 Mart kapanฤฑล fiyatlarฤฑ ile teknik gรถstergeleri 28 Mart iรงin “GรรLร AL”, “GรรLร SAT” veren hisse senetleri







