Borsa ฤฐstanbul Volatilite Bazlฤฑ Tedbir Sistemi (VBTS) gereฤince iลlem sฤฑrasฤฑnฤฑ kapattฤฑฤฤฑ Diriliล Tekstil (DIRIT) sฤฑrasฤฑnฤฑ ลirketin istenilen aรงฤฑklamayฤฑ Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformu’nda yayฤฑnlamasฤฑnฤฑn ardฤฑndan yeniden iลleme aรงtฤฑ.
Borsa’nฤฑn konuya iliลkin KAP’ta yayฤฑnlanan aรงฤฑklmasฤฑnda ลรถyle denildi;
“DIRIT.E sฤฑrasฤฑ Borsamฤฑz tarafฤฑndan talep edilen ลirket ile ilgili รถzel durum aรงฤฑklamasฤฑnฤฑn Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformuโnda (KAP) duyurulmuล olmasฤฑ sebebiyle saat 11:00โde Tek Fiyat Emir Toplama bรถlรผmรผnde yeniden iลleme aรงฤฑlacaktฤฑr.”
Diriliล Tekstil’in aรงฤฑklamasฤฑ ise ลรถyle oldu:
” Aรงฤฑklama ลirketimiz hisse senetleri รผzerinde gerรงekleลen olaฤandฤฑลฤฑ fiyat ve miktar hareketine iliลkin olarak Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun รzel Durumlar Tebliฤi’nin “Olaฤandฤฑลฤฑ fiyat ve miktar hareketleri” baลlฤฑklฤฑ maddesine istinaden kamuya aรงฤฑklanmamฤฑล รถzel bir durumun olmadฤฑฤฤฑ hususunu bilgilerinize sunarฤฑz.
Kamuoyuna ve ortaklarฤฑmฤฑza saygฤฑ ile duyurulur.”







