2023 ัฤฑlฤฑndะฐ dัััtะฐl ัะฐrะฐ ัััะฐัะฐัฤฑ ะพldukรงะฐ ัlgั รงะตkััััdั. Yะฐtฤฑrฤฑmัฤฑlะฐr ัรงัn ัnัลlะตr vะต gรผzะตl zะฐmะฐnlะฐr ะพldu ะฐmะฐ bะฐzฤฑlะฐrฤฑ ัรงัn hะฐัะฐl kฤฑrฤฑklฤฑฤฤฑ ัะฐrะฐtะฐn bัr ัฤฑl ะพldu. ะ ะตkั uzmanlar bu konuda ne dรผลรผnรผyor?
ะัtัะพัnRะตะฐdั.mะต vะต ะัtัะพัnRะตะฐdั.bg’nัn kuruัuัu Gะตะพrgั ะะฐnะพlะพv’a gรถre fiyat aรงฤฑsฤฑdan 2023 yฤฑlฤฑ olumlu bir yฤฑl oluyor ve 2019 yฤฑlฤฑna benzer hareketler izleniyor piyasada.
Bulgaristanlฤฑ Bitcoin uzmanฤฑ Georgi Manolev, kripto para biriminin 2030’a kadar 1 milyon dolara ulaลabileceฤini iddia etti. Manolev, bu tahminini birkaรง faktรถre dayandฤฑrdฤฑ:
Bitcoin’in bir deฤer saklama aracฤฑ olarak benimsenmesi: Manolev, Bitcoin’in geleneksel para birimlerinden daha gรผvenilir bir deฤer saklama aracฤฑ olarak gรถrรผlmeye devam edeceฤine inanฤฑyor.
Bitcoin’in bir รถdeme aracฤฑ olarak benimsenmesi: Manolev, giderek daha fazla iลletme ve tรผketicinin Bitcoin’i รถdeme aracฤฑ olarak kabul etmeye baลladฤฑฤฤฑnฤฑ belirtiyor.
Enflasyon: Manolev, enflasyonun yakฤฑn gelecekte hฤฑzlanmaya devam edeceฤine inanฤฑyor, bu da Bitcoin’i bir deฤer saklama aracฤฑ olarak daha รงekici hale getirecek.







