Bitcoin İçin Çılgın Fiyat Tahmini! Sinyal Geldi: BTC Bu Coinlerle Beraber Uçuşa Geçecek

Bitcoin İçin Çılgın Fiyat Tahmini! Sinyal Geldi: BTC Bu Coinlerle Beraber Uçuşa Geçecek

Üç kripto para projesi ise hem küçük ölçekli yatırımcıların hem de balinaların radarına girdi.

A+A-

 

ABD Merkez Bankası’nın (FED) beklenen faiz kararı dün açıklandı. FED, temel faiz oranını mevcut seviyesi olan yüzde 5,25'te tutma kararı aldı. FED’in bu kararının ardından Bitcoin'in fiyatı nispeten sabit kaldı.

Bazı analistler Bitcoin'in kısa vadeli dalgalanmalarla karşı karşıya kalacağını öngördü. Öte yandan, daha geniş ekonomik görünüm iyileşmeye devam ederse, genel eğilimin yapıcı olmaya devam edebileceği tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere, en son dört TÜFE baskısından üçü Bitcoin için küçük zirvelerle sonuçlanmıştı.

Ayrıca dün FED toplantısı öncesi CryptoQuant analistinin, Bitcoin ve altcoin piyasalarındaki yatırımcıların zayıflayan ilgisini ele aldığı analizi de dikkat çekti. Analist, piyasa katılımcılarının duyarlılığının düşmesinin genellikle düzeltme döneminin sonuna gelindiğinin işareti olduğunu belirtti.

Böyle bir durumda yükselişi kaçırmak istemeyenler BTC ile birlikte uçuşa geçme potansiyeli olan varlıklara yöneldi. Üç kripto para projesi ise hem küçük ölçekli yatırımcıların hem de balinaların radarına girdi.

PlayDoge (PLAY) - Sanal Bebek Tutkunlarına P2E Oyunlu Meme Coin

PlayDoge (PLAY) Mayıs 2024 sonunda kripto piyasasına çarpıcı bir giriş yaptı. İlk coin arzına (ICO) devam eden projede 41, milyon doların üzerinde PlayDoge token satın alımı gerçekleşti.

Projede oyna-kazan (P2E) mekanizması bulunuyor. P2E ve meme coin, kripto para ekonomisindeki en popüler alt sektörlerden ikisi ve bu türünün tek örneği olan proje, yatırımcıların hayal gücünü cezbetmek için bu iki alt sektörün nitelikleri bir araya getiriliyor.

PlayDoge, ilham kaynağı olarak büyük ölçüde tanınmış Japon sanal hayvan oyunu Tamagotchi'yi kullanıyor. Binance akıllı zinciri üzerine inşa edilen PlayDoge coin ile P2E mobil oyun tabanlı bir çabadan yararlanılıyor. Bu programın amacı, Doge memesini, kullanıcıların PlayDoge adı verilen 8 bitlik bir dijital alemde bakabilecekleri sanal bir evcil hayvana dönüştürmek.

PlayDoge'un yüksek çözünürlüklü grafikleri ve dokunmatik kontrolleri oyunun en çekici özellikleri. Bu özellikler, oyuncuların sanal köpekleriyle sorunsuz bir şekilde etkileşime girmelerini ve onlarla ilgilenmelerini sağlamak için titizlikle tasarlandı.

Evcil hayvanlarınızı eğitip besleyenler ve diğer oyunculara karşı savaşta kullananlar PLAY ile ödüllendirilecek. Hedeflerine sadık kalan oyuncular bu ödülleri daha sık kazanacaklar. Öte yandan PLAY token satın alıp staking’e yatıranlar da yüzde 220’lik bir yıllık getiri oranı (APY) elde edebilecek.

Sealana (SEAL) –  Solana Üzerinde Yenilikçi Bir Ön Satış Modeline Sahip Meme Coin

Sealana (SEAL), Solana blok zincirine dayanan, aşırı şişman ve tembel bir Amerikan fok balığının hikayesini anlatıyor. Köpek temalı meme coinlerden bıkanları kucaklayan projede 4 milyon doların üzerinde gerçekleşen Sealana token satın alımı, projenin kısa sürede kazandığı güveni gösteriyor.

South Park'ın meşhur "World of Warcraft Guy"ından esinlenen Sealana'nın komik kişiliği, meme coin kültürünü özetliyor. Bu sebeple meme coin tutkunlarının dikkatini çekiyor.

Sealana (SEAL) ön satışı 25 Haziran 2024 tarihinde TSİ 21.00’de sona ereceğinden ilgilenen alıcıların erken davranması gerekiyor.  

Yatırımcılar ön satış butonu aracılığıyla SEAL satın alabiliyor veya sitedeki belirli bir cüzdan adresine SOL gönderebiliyorlar. "Cüzdana gönder" yöntemini kullananlar, adrese gönderilen her SOL için 7069 SEAL alacak. Ön satış imkanını kullanmayı tercih edenler ETH, USDT, USDC veya BNB ile 0,022 dolar gibi düşük bir fiyata SEAL satın alabiliyorlar. Yatırımcılar ayrıca doğrudan kredi veya banka kartlarıyla da satın alma imkanına sahipler.

Analistler, sosyal medyada şimdiden topluluğunu oluşturmayı başaran projenin yüksek potansiyel gösterdiğini ileri sürüyor.

 

Base Dawgz (DAWGZ) - Birçok Zincir Üzerinde Çalışan Yeni Meme Coin

Yeni çok zincirli meme coin projesi olan Base Dawgz (DAWGZ), ön satış aşamasında 1 milyon dolarlık dönüm noktasını kısa sürede aştı. Base Dawgz token satın almak isteyen erken alıcılara indirimli fiyattan sunulan DAWGZ tokenlerin şu anki 0,00502 dolarlık fiyatı 5 gün içinde yükselecek. Bu sebeple ilgilenenlerin acele etmesi tavsiye ediliyor.

Base Dawgz, yatırımcılara çoklu zincir deneyimi sunuyor. Bu çok zincirli meme coin başlangıçta Base zincirinde geliştirildi. Ancak Portal Bridge ve Wormhole teknolojileri sayesinde artık Solana, BNB zinciri, Ethereum ve Avalanche gibi diğer büyük zincirlerde de çalışıyor.

Bu olağanüstü birlikte çalışabilirlik özelliği yalnızca meme coin topluluğunun üyelerini birbirine bağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Base Dawgz'u çeşitli yatırımcılar için erişilebilir hale getiriyor. Ayrıca, tokenin çok zincirli duruşu, birçok zincirin genişlemesinden ve yeteneklerinden faydalanmasını sağlıyor ki bu da önemli bir avantaj.

DAWGZ coin, stake ödülleri ve payla-kazan sistemi sunuyor. Katılımcılar sosyal medya hesaplarında DAWGZ ile ilgili içerikleri paylaşarak ücretsiz kripto kazanabiliyorlar.

Alternatif olarak, Base Dawgz'un kendi tavsiye et-kazan programı da bulunuyor. Katılımcılar, ön satış web sitesinden kendi yönlendirme bağlantılarını oluşturabiliyor. Bu bağlantıları gönderdikleri kişiler o bağlantı üzerinden token satın aldığında satın alınan miktarın yüzde 10’unu ödül olarak kazanabiliyor.  Projenin bu yenilikçi tavrı fazlasıyla yatırımcı çekiyor.