Bitcoin Nasdaq desteğiyle toparlandı

Bitcoin Nasdaq desteğiyle toparlandı

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4.16l'ık bir artışla 4,198 dolara yükseldi

A+A-

ABD merkezli yatırım yönetimi şirketi VanEck ortaklığıyla Nasdaq, 2019'un ilk çeyreğinde, regüle edilen kripto 2.0 vadeli işlemler tipi kontratlar dahil olmak üzere çeşitli Bitcoin vadeli işlemleri piyasaya süreceğini duyurdu.

VanEck Dijital Varlık Stratejisi Direktörü Gabor Gurbacs, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Nasdaq ve VanEck ortaklığının Bitcoin vadeli işlemleri gibi şeffaf, regüle edilen ve gözlemlenen dijital varlık ürünlerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Gelişmelerin ardından kripto para birimleri piyasasının belirleyicisi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4.16l'ık bir artışla 4,198 dolara yükseldi ve 73 milyar 45 milyon dolarlık piyasa hacmiyle piyasanın yüzde 53.5ini oluşturdu.

Toplam 15,276 adet piyasada işlem gören 2,076 adte kripto para biriminin oluşturduğu piyasnaın en yüksek hacimli 10 kripto para birimi arasından son 24 saatte yüzde 0.76 ile yalnızca EOS gerilerken, yüzde 8.23 ile ise en çok Cardano yükseldi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.