Bitcoin Neden Düşüyor? Bitcoin Düşerken PlayDoge 5 Milyon Dolara Dayandı

Bitcoin Neden Düşüyor? Bitcoin Düşerken PlayDoge 5 Milyon Dolara Dayandı

Risk almayı sever yatırımcılar PlayDoge (PLAY) adlı yeni bir projeye yöneliyor. Bu yüzden projede PlayDoge token satın alanların sayısı da gün geçtikçe artıyor.

A+A-

ABD Merkez Bankası (FED) Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) faiz oranlarını koruma yönündeki son kararının ardından, Bitcoin’in (BTC) fiyatı düşerek volatilite sergilemeye devam etti.

FED’in faiz oranlarını yüzde 5,25 ila yüzde 5,50 arasında tutma yönündeki tutumu yatırımcılar arasında temkinli bir atmosfer yarattı. Bunun doğrudan bir sonucu olarak Bitcoin'in fiyatı yüzde 2,5 oranında düştü ve bu haberin yazıldığı saat itibarıyla 66 bin 700 dolardan işlem görüyor.  

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) geleceğe ilişkin endişelerini dile getirirken, "ekonomik görünümün belirsiz" olduğunu ancak "enflasyon risklerini" yakından izlemeye devam edeceğini vurguladı

Analistler, piyasa bu gelişmelere tepki verdiğinde, ek dalgalanmalar yaşanacağını öngörüyor. Böyle bir ortamda risk almayı sever yatırımcılar PlayDoge (PLAY) adlı yeni bir projeye yöneliyor. Bu yüzden projede PlayDoge token satın alanların sayısı da gün geçtikçe artıyor.

Analistlerin bu "Tamagotchi x Doge" kombinasyonunun potansiyel bir oyun değiştirici olabileceğini düşündüklerini göz önünde bulundurarak, PlayDoge'u ve sahip olduğu özellikleri mercek altına alacağız.

PlayDoge (PLAY) Ön Satışında Dönüm Noktasına Ulaşmak Üzere

PlayDoge (PLAY), 1990'larda popüler olan ve  82 milyondan fazla satışla övünen Tamagotchi sanal hayvan modasının yeni bir yorumu olarak ön satışını başlattı. Ancak bu kez PlayDoge token satın alan yatırımcılar kripto para kazanma fırsatına sahip olacaklar.

Retro tarzı yazılımın kullanımı sayesinde, kullanıcıların 2D Doge evcil hayvanlarına yiyecek sağlamaları, onunla oynamaları ve genellikle ona bakmaları gerekiyor.

Kullanıcılar daha fazla etkileşime girdiklerinde ve daha fazla mini oyun oynadıklarında, ödül olarak daha fazla sayıda PLAY tokeni kazanabiliyorlar. Bu benzersiz yaklaşım projeyi ön plana çıkarırken toplanan fonun 5 milyon dolara gözünü dikmesiyle heyecan artıyor.

PlayDoge Staking Sistemi

PlayDoge token satın alan kullanıcılar ayrıca gelirlerini artırmak stake etme seçeneğine de sahip ve öngörülen yıllık ödüller (APY) yüzde 200’den fazla. Bu oranın daha fazla token stake edildikçe düşeceğini de unutmamak gerekiyor. Bu yüzden ilgili alıcılara tokeni satın almak için erken davranmaları tavsiye ediliyor.

İyi bakılan bu sanal hayvanlar da stake bonuslarının ve oyun içi avantajların kilidini açıyor. Bu, eski usul eğlencenin modern oyna-kazan teşviklerinin mükemmel bir birleşimi olarak konumlandırılıyor.

PlayDoge, 90'lardan kalma sanal evcil hayvanlara duyulan büyük sevgiden, parlak 8-bit grafikler ve nostaljik sesler kullanarak yararlanacak gibi görünüyor.

PlayDoge Ön Satışı İndirimli Fiyatıyla Yatırımcılara Fırsat Sunuyor

Bu klasik P2E projesi, kampanyasının sadece ilk iki haftasında 4,2 milyon dolardan fazla fon elde etti ve bu sayı hala artmaya devam ediyor.

Token başına 0,00507 dolarlık mevcut fiyatlandırma ile kripto para ön satışı, planlanan borsa listelerinden önemli ölçüde daha düşük bir giriş fiyatı sağlıyor. Ancak bu fiyat her aşamada artıyor.

Buna ek olarak, saatler içinde başlayacak olan sonraki ön satış turunda fiyat yükselmeden önce erken satın alma fırsatı hala var.

Öte yandan, mevcut ivme göz önüne alındığında, yatırımcıların hızlı hareket etmeleri gerekmesi kuvvetle muhtemel.

Projenin Yol Haritası Gelecek Vadediyor

PlayDoge tarafından yayınlanan teknik dokümana göre, elde edilen para planlı bir şekilde dağıtılacak. Bu da PLAY'in DEX çıkışı, pazarlama çabaları, sürekli uygulama geliştirme ve staking teşvikleri için likidite sağlayacak.

Ayrıca, katılımı teşvik etmek amacıyla, PLAY arzının önemli bir yüzdesi topluluk teşvikleri ve airdrop’lar sağlamak için ayrıldı. Bu sebeple analistler, bu yılın ilerleyen dönemleri için planlanan çok sayıda borsa listesiyle PlayDoge’un, yakın ilgiyi hak eden bir kripto para birimi olduğunu ileri sürüyor.

Oyna-kazan (P2E) kripto para sektörünün genişlemesine katkıda bulunan Floki (FLOKI) gibi girişimlerin de gösterdiği gibi, oynarken kazanmaya yönelik önemli bir talep var.

PlayDoge bu pazara girmek için mükemmel bir konumda çünkü bu pazarın 2033 yılına kadar 664 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu da bugün ile o zaman arasında neredeyse yüzde 10'luk bir yıllık bileşik büyüme oranı (CAGR) anlamına geliyor.

Dolandırıcılığa Karşı Önlemler Projenin Güvenirliğini Gösteriyor

PlayDoge, kullanıcıların Doge meme’lerine ve sanal hayvanlara duyduğu ilgiden yararlandığı için bireysel yatırımcılara hitap etme kabiliyetine sahip. Aynı zamanda son derece bağımlılık yapıcı olan basit oyun döngüsü nedeniyle hem oyuncular hem de oyuncu olmayanlar için kripto para ödülleri kazanmaya başlamak için ideal bir başlangıç yeri sağlıyor.

PlayDoge, SolidProof tarafından gerçekleştirilen bir denetimden geçerek güvenlik açısından şimdiden bir dönüm noktasını da geride bırakmış durumda.

Geliştirme ekibinin, dolandırıcılık gibi eylemleri olduğu gösterilen önceki girişimlerin aksine, güvenliğe odaklandığı oldukça açık.

Sosyal medyanın artan popülaritesinin bir sonucu olarak, önde gelen analistler PLAY'in fiyatının uzun vadede artmaya devam edeceğini tahmin ediyor. Projenin gelecek yılın ötesindeki beklentileri de iyi görünüyor, çünkü PLAY token sahiplerinin tümü lansmandan sonra en az üç yıl boyunca stake ödülleri alacak.

Etiketler : ,
İlgili Haberler