- >>> ฤฐล Yatฤฑrฤฑm iki hisse iรงin AL รถnerisi verdi, iลte iki hissenin kazandฤฑrma potansiyeli
- No Hisse1 SAHOL2 TCELL3 ASELS4 EREGL5 KRDMD6 VAKBN7 AKBNK8 MGROS
- BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra 500 Milyon TL’nin รstรผnde Net Alฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ 8 Hisse (Ayrฤฑntฤฑlฤฑ Tablo)
- BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok Net Alฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ ilk 5 Hisse
- BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok Net Satฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ ฤฐlk 5 Hisse
- BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok ฤฐลlem Yaptฤฑฤฤฑ ฤฐlk 5 Hisse
BORSATEK.COM – Borsa ฤฐstanbul’da yerel seรงimlerden sonra 10 bin puanฤฑ hฤฑzlฤฑ geรงen BIST 100 endeksi, 11 bin puanฤฑ geรงtikten sonra kฤฑsmen gerilese de gรผcรผnรผ koruyor.
Borsa ฤฐstanbul ile ilgili tahminler oldukรงa olumlu. Yerli ve yabancฤฑ aracฤฑ kurumlarฤฑn son dรถnemde yayฤฑnladฤฑklarฤฑ raporlarda yฤฑllฤฑk ortalama yรผzde 40-45 enflasyon beklentisi olan Tรผrkiye’de Borsa ฤฐstanbul iรงin yฤฑl sonu yรผzde 100’รผ aลan yฤฑllฤฑk getiri ile 20 binli rakamlar telafuz ediliyor.
>>> ฤฐล Yatฤฑrฤฑm iki hisse iรงin AL รถnerisi verdi, iลte iki hissenin kazandฤฑrma potansiyeli
Endeksin 10 bin puanฤฑ geรงmesi ve olasฤฑ hedeflerine yรถnelmesi yabanccฤฑ alฤฑmlarฤฑ olmadan mรผmkรผn deฤil. Son haftalarda artan yabancฤฑ alฤฑmlarฤฑ, raporlarda bahsedilen hedeflerin gerรงekรงi olabileceฤinin en bรผyรผk kanฤฑtฤฑ gibi duruyor.
Endeks yรผkseliลini sรผrdรผrรผrken, primli hisselerden daha az prim yapmฤฑล ancak ucuz veya potansiyeli olan hisselere doฤru geรงiลler de yaลanฤฑyor. Uzmanlar bireysel yatฤฑrฤฑmcฤฑlara da aynฤฑ ลeyi รถneriyor. Aลฤฑrฤฑ primli hisseler yerine henรผz prim yapmamฤฑล hisselerin potansiyeli daha yรผksek.
Portfรถyleri tazelemenin yanฤฑsฤฑra dikkat edilecek bir diฤer nokta, piyasaya yรถn verenlerin davranฤฑลlarฤฑ. ฤฐลte bu noktada paylarฤฑ dรผzenli olarak artan yabancฤฑ alฤฑmlarฤฑnฤฑ takip etmekte รถzellikle fayda var. Endeksi 10 binin รผstรผne taลฤฑyan alฤฑmlarda olduฤu gibi, daha ileriye gidilmesinde de bu hareketler belirleyici olacak.
Borsa ฤฐstanbul’da piyasanฤฑn yรถnรผnรผ belirlemekte oldukรงa etkili olan kurumlarฤฑn birisi de yabancฤฑ alฤฑmlarฤฑnฤฑn gerรงekleลtiฤi Bank of America (BofA)
Bazฤฑ gรผnlerde alฤฑล veya satฤฑลlarฤฑ ile tek baลฤฑna yรถnรผ belirleyebilen Bofa’nฤฑn BIST 100 Endeksi 10 bin puanฤฑ geรงtikten sonra 500 milyon TL’nin รผstรผnde net alฤฑล yaptฤฑฤฤฑ 8 hisse senedi ลunlar:
No Hisse
1 SAHOL
2 TCELL
3 ASELS
4 EREGL
5 KRDMD
6 VAKBN
7 AKBNK
8 MGROS
BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra 500 Milyon TL’nin รstรผnde Net Alฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ 8 Hisse (Ayrฤฑntฤฑlฤฑ Tablo)
BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok Net Alฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ ilk 5 Hisse
BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok Net Satฤฑล Yaptฤฑฤฤฑ ฤฐlk 5 Hisse
BofA’nฤฑn BIST 100, 10 bin Puanฤฑ Geรงtikten Sonra En รok ฤฐลlem Yaptฤฑฤฤฑ ฤฐlk 5 Hisse







