BONK Coin 1 Dolar Olacak Mı? BONK Alternatifi WienerAI Gözünü 1 Milyon Dolara Dikti

BONK Coin 1 Dolar Olacak Mı? BONK Alternatifi WienerAI Gözünü 1 Milyon Dolara Dikti

Bir haftada yüzde 15’ten fazla gerileme yaşayan BONK için hala bir iyimserlik var

A+A-

Solana NFT sahipleri ve oluşturucuları son günlerde Bonk Airdrop aracılığıyla ücretsiz BONK tokenleri alacakları için heyecanlı.

Yatırımcılar bu konuda çok heyecanlı oldukları için kripto para forumlarında ve medyada airdrop hakkında çok sayıda tartışma mevcut. Bir yılda yüzde 20 binden fazla kazandıran Bonk Coin son günlerde düşüş yaşıyor. Bu haberin yazıldığı saat itibarıyla bir haftada yüzde 15’ten fazla gerileme yaşayan BONK için hala bir iyimserlik var.

Bazı kullanıcılar , bol sıfır atıp 1 dolara ulaşabileceğini umut ederken bazıları realist yaklaşmaya devam ediyor. Kripto para endüstrisinde kesin bir şey söylemek mümkün olmasa da mevcut fiyat eğilimi ve piyasa faktörleri Bonk Coin'in 1 dolara ulaşmasını çok olası görünmüyor. BONK şu anda 1 doların çok altında işlem görüyor, bu nedenle 1 dolara herhangi bir artış için olağanüstü bir durumun gerçekleşmesi gerekiyor.

BONK'un böyle bir dönüm noktasına ulaşması için büyük ölçekli benimseme, çok sayıda kullanım durumu ve önemli piyasa talebi gibi çeşitli yakınsama koşullarına ihtiyacı olacak. Kripto para dünyasında her şey mümkün olsa da Bonk Coin'in 1 dolara ulaşması için muazzam engelleri aşması gerekecek.

Meme coin tutkunları şimdilerde BONK alternatifi olarak WienerAI projesine yöneliyor. Ön satış etkinliğinde WienerAI token satın alımlarının 1 milyon dolara doğru hızlı bir şekilde ilerlemesi projenin şimdiden benimsendiğini gösteriyor.

Kripto Para Piyasası WienerAI Kucaklıyor

Köpek, sosis ve yapay zeka (AI) unsurlarını harmanlayan en yeni çılgınlık olan WienerAI (WAI) büyük sükse yaratarak meme coin çılgınlığına katkıda bulunuyor. Meme hayranları ve zeki yatırımcılar, mizahı yeniliklerle birleştirme potansiyeli nedeniyle bu projeye fazlasıyla ilgi duyuyor.

Piyasaya sürüldüğü ilk hafta yoğun WienerAI token satın alımlarından 710 bin dolar toplamayı başarması, bir sonraki boğa rallisinden önce meme girişimlerine artan ilginin iyi bir göstergesi.

Ethereum ağı üzerine inşa edilen bu yeni girişim son derece umut verici.Büyük borsalarda listelenme potansiyeli ve önemli miktarda stake ödemeleri onu cazip bir seçenek haline getiriyor.

Bitcoin'in yarılanması olayı ile kripto para piyasasına olan ilginin artması arasında tarihsel bir ilişki var. Bu yeni kripto para da bundan faydalanmayı hedefliyor. Yüksek potansiyelli bir token olarak gelecek vadetmesine rağmen, WAI tokenin bundan daha fazla sunabileceği faydalar bulunuyor.

Meme projesi, Ethereum üzerinde çalıştığı için token sahipleri adına avantajlı olan bir stake etme mekanizması sunuyor. WienerAI'nin kendi coin'i WAI, bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde bin 200’ü aşan bir Yıllık Yüzde Getiri (APY) sunuyor. İlk yatırımcıların bu yeni stake etme mekanizmasına duydukları heyecan sayesinde 830 milyondan fazla WAI tokeni şimdiden stake edilmiş durumda.

WienerAI Ethereum blok zincirinde ilk kez piyasaya sürüldüğünde, geleneksel bir ERC-20 token olarak işlev görecek. Bu nedenle proje, blok zincirindeki çok çeşitli merkeziyetsiz uygulamalar ve kripto paralarla entegre olabilecek. Bu da onu daha kullanıcı dostu ve uyarlanabilir hale getirecek.

Projenin bir diğer hedefi de coin'i tanıtacak hevesli kullanıcılardan oluşan “Sosis Ordusu”. Hiciv ve mizah da dahil edilerek kullanıcılar, takdir edildikleri ve teşvik edildikleri bu alana katılmaya davet ediliyor.

WienerAI’ın Tokenomisi ve Yapay Zeka Vurgusu

WienerAI, yapay zekanın bir araçtan daha fazlası olduğu bir dünya hayal ediyor. Örneğin gelecekte yapay zekanın korkulan değil de sevilen bir arkadaş haline geleceğini öngörüyor. Köpek teması göz önüne alındığında projenin amacı, bu pazarda en iyi köpek temalı coin haline gelmek.

Tokenomik sayesinde, ekosistemin WAI tokenlerinin stratejik dağılımı ortaya çıkıyor. Öncelikle 69 milyar WAI tokenin ön satış döneminde kullanılacağı bildiriliyor. Bu, destekçilere proje halka açılmadan önce indirimli olarak WienerAI token satın alma şansı veriyor. Kalan yüzde 20'lik kısım ise, ağın sürdürülebilmesi için WAI tokenlerini kilitleyen kullanıcıları ödüllendiren staking ödüllerine ayrılmış durumda.

İçerik üretimi ve diğer yararlı faaliyetler yoluyla katılımı teşvik edecek olan topluluk teşvikleri de bütçenin yüzde 20'sini alacak. Buna ek olarak yüzde 20’lik kısım WienerAI'nin görünürlüğünü ve kullanıcı tabanını artırmak amacıyla WienerAI'nin reklamına harcanacak. Hem merkezi hem de merkeziyetsiz borsalarda likiditeyi garanti altına almak için kalan ise yüzde 10'luk kısım bir kenara ayrıldı.

Yatırımcılar, WienerAI ön satışı sırasında borsa listeleri öncesi indirimli bir maliyetle WAI tokenleri satın alabiliyorlar. Bu projede kademeli bir fiyatlandırma yapısının uygulanması, iki günde bir fiyat artışlarıyla sonuçlanıyor. Bu yöntem ile kullanıcılarda kaçırma korkusu olan FOMO’nun körüklenmesi erken katılımı teşvik edecek.

Ön satış etkinliği hızlı bir şekilde ilerlediği için ilgili yatırımcılar WienerAI'ı şimdi satın alabiliyorlar. Bunun için proje web sitesine gitmek, ön satış görselindeki talimatlarla MetaMask cüzdanını bağlamak yetiyor. Satın alma işlemi ETH, BNB, MATIC veya USDT veya bir banka kartı ile gerçekleşebiliyor.