Bu hisseler dikkat çekiyor!

Bu hisseler dikkat çekiyor!

Hisse senedi yatırımcıları dikkat! İş Yatırım model portföyde değişikliğe gitti. Ayrıca bugün 3 hissede hareketlilik bekleniyor.

A+A-

Borsa İstanbul'da moraller düzeldi. BIST 100 Endeksi'nin geçen haftayı 9 bin seviyesinin üzerinde kapatması heyecanı artırdı. ''Endeksteki yükseliş devam edecek mi? Yoksa bir düzeltme hareketi mi olur?'' sorularıyla birlikte en doğru, en cazip ve yükselme potansiyeli olan hisseleri de bulmak yatırımcıları zorluyor. Bunulan birlikte İş Yatırım Model Portföyü'nde değişikliğe gitti. Kurumdan şu açıklama yapıldı:

CCOLA Çıktı, AGHOL Girdi!

CCOLA  : Listeye girişinden bu yana endekse göreceli %50 getiri sağlayan CCOLA’yı En Çok Önerilenler Listelerimizden çıkarıyoruz. Defansif iş modeli ve güçlü operasyonel performansı sayesinde hisse hakkında hala olumlu görüşe sahibiz. Bangladeş operasyonlarının satın alınmasına ilişkin haber akışı hisse için bir katalizör olabilir.

AGHOL: AGHOL’ü En Çok Önerilenler Listemize ekliyoruz. Ana iştirakler hakkında olumlu görüşlere sahibiz. Holding hisseyi Net Aktif Değerine göre %45 iskonto ile işlem görmekte ve bu oran tarihsel ortalamaların oldukça üzerinde.

İş Yatırım bugün SISE, THYAO, TUPRS ve TAVHL hisselerinde hareketlilik bekliyor.

 

İlgili Haberler