Burgan Bank, Burgan Yatฤฑrฤฑm’da inceleme baลlattฤฑ, bazฤฑ รผst dรผzey yรถneticilerin iลine son verildiฤi ileri sรผrรผlรผyor. Dรผn akลam saatlerinde Burgan Bank Teftiล Kurulu tarafฤฑndan, Burgan Yatฤฑrฤฑm’da baลlatฤฑlan ลok denetim ile birlikte รผst dรผzey yรถneticilerin bilgisayarlarฤฑna el konulduฤu ve gรถrevlerine son verildiฤi belirtiliyor.
Burgan Yatฤฑrฤฑm’da CEO olarak piyasalarฤฑn yakฤฑndan tanฤฑdฤฑฤฤฑ bir isim Zafer Onat gรถrev yapฤฑyor. Serpil Baran ve Tolga Ataรง ise Genel Mรผdรผr Yardฤฑmcฤฑsฤฑ olarak รงalฤฑลฤฑyordu.
ยปยป BURGAN YATIRIM’DA GENEL MรDรR DEฤฤฐลTฤฐ
Burgan Bank tarafฤฑndan Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformu’na gรถnderilen konu ile ilgili aรงฤฑklamada, yฤฑllฤฑk denetim sฤฑrasฤฑnda incelemenin derinleลtirilmesinin kararlaลtฤฑrฤฑldฤฑฤฤฑ ve operasyonun yรถnetim ve insan kaynaklarฤฑ ile ilgili olduฤu, mรผลteri hizmetlerini etkilemeyeceฤi belirtildi.
Aรงฤฑklama ลu ลekilde:
“Burgan Bank Teftiล Kurulu’nun, Burgan Yatฤฑrฤฑm’da gerรงekleลtirdiฤi yฤฑllฤฑk olaฤan denetim sฤฑrasฤฑnda, yapฤฑlan incelemenin derinleลtirilmesine karar verilmiลtir.
Bu incelemenin saฤlฤฑklฤฑ bir ลekilde yรผrรผtรผlmesi aรงฤฑsฤฑndan, Burgan Yatฤฑrฤฑm รผst yรถnetim kademesinden bazฤฑ yรถneticilerimizle iล iliลkimiz askฤฑya alฤฑnmฤฑลtฤฑr.
Bu sรผreรงte Burgan Yatฤฑrฤฑm’ฤฑn operasyonunun ve mรผลterilerine sunulan hizmetlerin etkilenmesi sรถz konusu olmayฤฑp, ลirketimizin faaliyetleri devam etmektedir.
Konusu geรงen inceleme, kurumumuzun yรถnetim ve insan kaynaklarฤฑ politikalarฤฑ ile ilgili olup, ลu aลamada mรผลteri varlฤฑklarฤฑna yรถnelik herhangi bir olumsuz tespitimiz yoktur.
Kaldฤฑki mรผลteri varlฤฑklarฤฑ mevzuat รงerรงevesinde Grubumuz’un gรผvencesi altฤฑndadฤฑr. ฤฐlerleyen sรผreรงte kamuoyuna bilgilendirme yapฤฑlacaktฤฑr.
Saygฤฑlarฤฑmฤฑzla,
Burgan Yatฤฑrฤฑm “







