Careem, Türkiye pazarından çıkıyor

Careem, Türkiye pazarından çıkıyor

Dubai merkezli araç çağırma uygulaması Careem, 31 Ocak gece  yarısından itibaren Türkiye'deki servislerini durduracağını duyurdu.

A+A-

Dubai merkezli araç çağırma uygulaması Careem, 31 Ocak gece  yarısından itibaren Türkiye'deki servislerini durduracağını duyurdu. Habertürk'te yer alan habere göre, iki yıl önce Türkiye pazarına giren Careem'den kullanıcılara gönderilen mesajda şöyle denildi:

"Üzülerek belirtmek isteriz ki, kaptanlarımıza ve müşterilerimize  hizmet etme ve büyüme için sağlıklı bir ortam sağlayan düzenleyici  faktörlerin eksikliği nedeniyle Türkiye'deki servislerimizi 31 Ocak  gece yarısından itibaren, durdurma kararı aldık. Size özel, güvenli ve  arkadaş canlısı yolculuklar sunmak bir ayrıcalıktı. Hesabınızda kalan  krediniz varsa, lütfen bunları 31 Ocak'tan önce kullanın, aksi  takdirde bu tarihte kalan kredileri kayıtlı kredi kartınıza iade  edeceğiz." 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.