Çin faizde serbestleştirmeyi hızlandıracak

Çin faizde serbestleştirmeyi hızlandıracak

Çin Merkez Bankası bu sabah yaptığı açıklamada, faiz oranlarının serbestleştirilmesi ve bir mevduat sigorta sistemi oluşturulması için hazırlıkları hızlandıracağını bildirdi.

A+A-

Çin Merkez Bankası bu sabah yaptığı açıklamada, faiz oranlarının serbestleştirilmesi ve bir mevduat sigorta sistemi oluşturulması için hazırlıkları hızlandıracağını bildirdi. Banka, yabancı kurumların

Çin'de yuan cinsinden tahvil ihraçlarına izin vereceğini de ifade etti. Çin MB açıklamasında, ihtiyatlı para politikası duruşunu devam ettireceğini ve politikasında ince ayar için önleyici adımlar atmaya devam edeceğini de belirtti. Çin Merkez Bankası küçük işletmeler için finansman kanallarını genişleteceğini de ifade ettiği açıklamasında internet üzerinden finansmanın gözetimi için bir çalışma yaptığını ve internet finansmanı için yol haritasını belirleyeceğini de vurguladı.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.