Çinli 'realme' Türkiye pazarına giriş yapıyor

Çinli 'realme' Türkiye pazarına giriş yapıyor

Kuruluşunun üzerinden iki yıl bile geçmeden dünya pazarında yedinci sıraya kadar yükselen Realme yakında Türkiye pazarına girecek.

A+A-

Çinli teknoloji markalarının Türkiye pazarına ilgisi devam ediyor. Kuruluşunun üzerinden iki yıl bile geçmeden dünya pazarında yedinci sıraya kadar yükselen Realme yakında Türkiye pazarına girecek.2018 yılının mayıs ayında kurulduktan sonra 1 yıl kadar kısa bir sürede Hindistan pazarında 4’üncü olan Reialme, dünya sıralamasında ise; 2018 bitmeden 47'inci, 2019’un üçüncü çeyreğine ise 7’nci sıraya yükseldi. 

Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır gibi 18’den fazla ülkenin pazarında aktif rol oynuyor. 

Bir yıl boyunca 6 farklı ürün piyasaya süren realme, Türkiye’ye 3 ürün ile giriş yapacak. İlk olarak yalnızca akıllı telefon ürünleri ile raflarda yerini alacak marka, önümüzdeki dönemde aksesuarlar ve diğer akıllı cihazlarını da Türkiye’ye getirmeyi hedefliyor. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.