Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Kurban Bayramı tatili uzuyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Kurban Bayramı tatili uzuyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatiliyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamasında Erdoğan şu sözleri kaydetti: "Hükümet 10 günü programına aldı, çalışıyor. Salı günü bakanlar kurulumuz var, hayırlı bir adım olur diye düşünüyorum."

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatiliyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamasında Erdoğan şu sözleri kaydetti: Hükümet 10 günü programına aldı, çalışıyor.  Salı günü bakanlar kurulumuz var, hayırlı bir adım olur diye düşünüyorum."

Başbakan Binali Yıldırım da tatil süresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım; "Konuyu Salı günü Bakanlar Kurulu'nda değerlendireceğiz. Orada bir karar vereceğiz. Toplumun bir kesimi 'çalışmaya devam edeceğiz' diyor, bir kesim de 'tatile devam edelim' diyor. Artısı eksisini ele alacağız. Benim bu konuda şahsi fikrim olmaz" diye konuştu.

BAKANLARDAN DA AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci dün konuyla ilgili "Onu Bakanlar Kurulu'nda konuşacağız. Ondan sonra sizinle arkadaşlarımız paylaşacak" demişti.

Üç gün önce de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye benzer bir soru yöneltilmiş, 10 gün olup olamayacağı sorulmuştu. Bakan, “Ülkemizin çalışıp üretmeye ihtiyacı var” diyerek, tatilin uzatılmaması yönünde görüş belirtmişti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.