Darp tartışması büyüyor

Darp tartışması büyüyor

Hükümet sözcüsü ve yetkililerinin Erdoğan'ın Soma'da sığındığı markette kimseyi darp etmediğine dönük açıklamalarına rağmen, bugün ortaya yeni görüntüler çıktı

A+A-

Hükümet sözcüsü ve yetkililerinin Erdoğan'ın Soma'da sığındığı markette kimseyi darp etmediğine dönük açıklamalarına rağmen, bugün ortaya yeni görüntüler çıktı. Maden kazası nedeniyle Soma'ya giden ve önceki gün halka hitaben bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan halkın yoğun protestoları ile karşı karşıya kalmıştı. Başbakanın konvoydaki makam aracının da saldırılan olaylarda Erdoğan yoğun protesto nedeniyle yürümekte güçlük çekmiş ve bir markete kısa süreli sığınmıştı. 

Erdoğan'ın kısa süre kaldığı markette bir madenci yakınını yumrukladığı iddia edilmiş bununla ilgili görüntüler de sosyal medya ve çeşitli internet zitelerinde yayınlanndı. Bugün hükümet sözcüsü Çelik başta olmak üzere konuyla ilgili hükümet cephesinden yapılan çok sayıdaki açıklamada böyle bir şeyin vukuu bulmadığı ve buna ait bir görüntünün de olmadığı ileri sürüldü.

Ancak bugün Sol Haber sitesinin elde ettiği ve dün yayınlananlara oranla Erdoğan'ın bir vatandaşı darp ettiğine dair daha net net görüntülerin olduğu bir kayıt yayınlandı. Görüntülerde protestolar nedeniyle marketin içine giren Erdoğan, Taner Kurucan isimli maden işçisi genci yakalıyor ve “ne kaçıyorsun” diye bağırdıktan sonra bir kaç defa vurduğu görülüyor. Görüntülerin devamında ise korumaların aynı genci savunmasız bırakarak ağır bir şekilde dövdükleri görülüyor

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.