Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri
Dev banka, kripto para borsalarฤฑna para transferini engelleyecek
Dรผnyanฤฑn en bรผyรผk bankacฤฑlฤฑk kurumlarฤฑndan biri olan Santander, ฤฐngiliz mรผลterilerinin kriptopara borsalarฤฑna para transfer etmelerini engelleyecek.
Yayฤฑnlanma: 07.11.2022 - 11:32
Santander, ฤฐngiliz mรผลterilerinin kripto para borsalarฤฑna gerรงek zamanlฤฑ para transferlerini 2023 yฤฑlฤฑndan itibaren engelleyecek.
BORSATEK.COM'u haber kaynaฤฤฑ olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤa an be an ulaลฤฑn.
Banka, kripto para borsalarฤฑna mobil bankacฤฑlฤฑk รผrรผnlerinden, telefon bankacฤฑlฤฑฤฤฑndan ve ลubelerden gerรงek zamanlฤฑ รถdeme yapฤฑlmasฤฑnฤฑ durduracak.
Santander, 15 Kasฤฑm’dan itibaren de ฤฐngiliz mรผลterilerinin kriptopara borsalarฤฑna รถdemelerini sฤฑnฤฑrlayan bankalar arasฤฑna katฤฑlacak. Banka mรผลterileri kriptoborsalarฤฑna mobil bankacฤฑlฤฑk รผrรผnlerinden tek seferde 1000 GBP’den ve 30 gรผnlรผk dรถnemde 3000 GBP’den daha fazla รถdeme yapamayacaklar.