Diyarbakır'da karakola bombalı saldırı

Diyarbakır'da karakola bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarma karakoluna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 asker yaşamını yitirdi, 22 asker yaralandı.

A+A-

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarma karakoluna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 asker yaşamını yitirdi, 22 asker yaralandı. Bazı askerlerin durumu ağır olduğu belirtiliyor

Diyarbakır-Bingöl Karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakolu'na, PKK'lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Karakol önünde meydana gelen şiddetli patlamanın ardından, güvenlik görevlileri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada çok sayıda askerin yaralandığı ve bölgeye ambulans ile takviye birlikler sevk edildiği belirtildi. Saldırının ardından Diyarbakır-Bingöl Karayolu trafiğe kapatıldı.

3 ASKER HAYATINI KAYBETTİ, 22 ASKER YARALANDI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre saldırıda 3 asker hayatını kaybetti, 22 asker de yaralandı. Yaralı askerler bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Bazı askerlerin durumunun ağır olduğu bildirildi.

 

 

 

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.