Doğan Holding'e tazminat davası

Doğan Holding'e tazminat davası

Doğan Holding'e karşı Doğan Yayın Holding ile birleşmesinden dolayı bazı yatırımcılar tarafından zarara uğradıkları gerekçesiyle tazminat davası açıldı

A+A-

Doğan Holding'e karşı Doğan Yayın Holding ile birleşmesinden dolayı bazı yatırımcılar tarafından zarara uğradıkları gerekçesiyle tazminat davası açıldı.

Doğan Holding, konu ile ilgili açıklamayı Kamuyu Ayddınlatma Platformu'na (KAP) yaptı. Kap'a dün akşam yapılan açıklamada, "Bir kısmı ayrılma hakkı kullanım süresinde ayrılma hakkını kullanan, bir kısmının ise bahsi geçen olağanüstü genel kurul toplantısına katılmadığı anlaşılan kişiler tarafından, söz konusu birleşme işlemi ile ilgili olarak tazminat davası açıldığı öğrenilmiş olup, ilgili mevzuat kapsamında kamuya açıklanması gereken gelişmeler olduğu takdirde, ayrıca açıklama yapılacaktır" denildi. 

Hukukçular birleşmeden dolayı açılan tazminat davasının, davacılar lehine sonuçlanmasının  zayıf bir ihtimal olduğunu ancak hükümet ile ilişkilerinde dönem dönem artan oranda sorun yaşayan grup üzerinde baskı yaratabileceğini belirtiyor.

DOĞAN HOLDİNG 9 AYLIK KONSOLİDE BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.