Doğtaş, stratejik ortak arayışında

Doğtaş, stratejik ortak arayışında

Doğtaş Kelebek Mobilya, Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı

A+A-

Doğtaş Kelebek Mobilya (DGKLB), Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. ile stratejik ortak bulma konusunda danışmanlık sözleşmesi imzaladı.

Doğtaş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada söz konusu anlaşmanın, şirketin sektördeki konumunu güçlendirmek ve büyüme stratejisi kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki büyüme opsiyonlarının, stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi ve stratejik ortak bulma konularında danışmanlık hizmeti almak amacıyla imzalandığı ifade edildi.

Doğtaş tarafından konu ile ilgili KAP'a gönderilen açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Şirketimiz'in sektördeki konumunu güçlendirmek ve büyüme stratejisi kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki büyüme opsiyonlarının, stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi ve stratejik ortak bulma konularında danışmanlık hizmeti almak üzere Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. ile 18.12.2018 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır.

Konu ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden paylaşılacaktır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.