Tรผrk futbolunun lokomotifleri olarak nitelendirilen Beลiktaล, Fenerbahรงe, Galatasaray ve Trabzonspor’un toplam borcu, geรงen sezon itibarฤฑyla 10,6 milyar liraya ulaลtฤฑ.
Tรผrkiye’de yaz transfer dรถnemi geride kalan hafta sona ererken, yรผklรผ miktarda borcu bulunan Beลiktaล, Fenerbahรงe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer harcamalarฤฑnda yine cรถmert bir yaklaลฤฑm sergiledi.
Bu dรถnemde Beลiktaล 8, Galatasaray 14, Fenerbahรงe 12 ve Trabzonspor da 17 futbolcuyu renklerine baฤladฤฑ.
Sรถz konusu 51 oyuncunun kulรผplere toplam maliyeti ise bu sezon iรงin menajer รผcretleri hariรง 716 milyon liraya (115,5 milyon avro) ulaลtฤฑ.
Tรผrk futbolunun lokomotifleri olarak nitelendirilen dรถrt kulรผbรผn, yรผklรผ miktardaki borรงlarฤฑna raฤmen bu denli yรผksek rakamlarla transfer yapmasฤฑ dikkati รงekiyor.







