Dosya transferine Türk damgası

Dosya transferine Türk damgası

Yerli girişim SendGB.com 13 dilde dosya paylaşımı sağlıyor

A+A-

Yerli girişim SendGB.com 13 dilde dosya paylaşımı sağlıyor. SendGB ile 5GB’a kadar büyük dosyaları üye olmadan kolay ve hızlıca paylaşmak mümkün. Gönderilen dosyalar kullanıcı tarafından seçilen 1 ila 90 gün sonra otomatik olarak sunuculardan siliniyor.

Aynı anda 500 dosya 20 alıcıya kadar gönderilebiliyor. İstenirse dosyaların indirildikten sonra silinmesi de sağlanıyor. Böylece paylaşılan dosyalar sunuculardan hızlıca silinmiş oluyor. Ayrıca güvenliğe ekstra önem veren kullanıcılar için gönderim esnasında parola belirleme seçeneği de mevcut. Kullanıcılar, her gönderim için parola belirleyebiliyor.

SendGB.com’u benzerlerinden ayıran önemli farkı hıza önem vermesi. Dosya paylaşımında en büyük sorun büyük dosyaların yükleme ve indirme hızı oluyor. Bazı servisler ücretsiz hizmet verdiklerinde dosya yükleme ve indirme hızına limit koyuyorlar. Oysa SendGB’de kullanıcılar dosya yüklerken ve indirirken sınırlanmıyor. Eğer internet hızı izin veriyorsa kullanıcılar 300 Mbps hıza kadar SendGB’yi kullanabiliyor.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.