Dünya Gazetesi, Sinan Engin'in kızına emanet

Dünya Gazetesi, Sinan Engin'in kızına emanet

Sinan Engin'in kızı Türkiye'nin ilk ekonomi gazetesinin yeni yöneticisi oldu

A+A-

borsatek.com özel - Yönetimi el değiştiren Türkiye'nin ilk günlük ekonomi gazetesi, Dünya'da, futbolcu ve TV yorumcusu Sinan Engin'in kızı avukat 1998 doğumlu Elif Engin yeni yönetimi temsilen baş danışman oldu.

Dünya Gazetesi 26 Ocak'ta yaptığı açıklama ile mülkiyet yapısında değişiklik olduğunu duyurmuştu. Açıklamada Dünya Gazetesi’nin satışı ile ilgili görüşmelerin tamamlanmasıyla birlikte Didem Demirkent'in, imtiyaz sahipliğini Umut Güner’e devrettiği duyurulmuştu.

Fotoğraf:Dünya gazetesi

Beşiktaş'ın eski Asbaşkan'ı olan iş insanı Umut Güner, satışla veya Dünya'nın bundan sonraki süreci ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Asbaşkanlık döneminde medyada özellikle yaptırdığı transferler ile gündeme gelen Güner, Reha Muhtar ile mahkemelik oluşu ve TV yorumcusu ve eski futbolcu Sinan Engin ile yakın arkadaşlığı ile de biliniyor.

Güner'in Türkiye'nin ilk ekonomi gazetesini satın alma sürecini yöneten ve sonrasında künyede yeni yönetimi temsilen ilk sırada yer alan bir isim dikkatlerden kaçmadı. Satış sürecinde alıcı adına görüşmeleri yürüten EAS Partners'ın ortağı Sinan Engin'in kızı avukat Elif Engin, künyede yeni patron Umut Güner'in ardından Demirkent yönetiminin yöneticisi olan Burcu Kösem'in ardından, yeni yönetimin ikinci ismi olarak yer aldı. 1998 doğumlu Elif Engin'in önümüzdeki günlerden itibaren, imtiyaz sahibini temsilen gazete yönetiminde fiilen etkili olması bekleniyor.

Fotoğraf:linkedin

İşte Dünya'nın yeni künyesi:

gg-002.png

Elif Engin, kardeşi Oğulcan Engin ile

Abi kardeş siyahlar içinde şov yaptı! Oğulcan Engin’in kız kardeşi Elif Engin duru güzelliğiyle hayran bıraktı

Fotoğraf:linkedin

Okul da bitti staj da... Sinan Engin'in kızı Elif Engin avukat oldu! - Son Dakika Magazin Haberleri

İlgili Haberler