Dünyanın en zengin varisleri

Dünyanın en zengin varisleri

Bu hanımlar ve beyler, varlıklı ailelerde doğdukları için hayatlarının başından itibaren zenginlik ve ayrıcalık içinde yaşadılar. İşte dünyanın en zengin varisleri

A+A-

Hayatlarının başından itibaren zenginlik ve ayrıcalık içinde yaşadılar ve gelecek nesillere aktarılacak devasa bir servete sahipler. İşte dünyanın en zengin ve en ayrıcalıklı ailelerinin varisleri.

Lydia Hearst-Shaw

GettyImages-1057968870Lydia Hearst-Shaw, yayıncılık kralı William Randolph Hearst'ün büyük torunudur. Annesi Patty Hearst, 1970'lerde Amerikalı terörist grup Symbionese Liberation Army tarafından kaçırıldığında kendi çapında ünlü olmuştu.

Hearst-Shaw, model ve oyuncu olarak başarı elde etti. 34 yaşındaki oyuncu, MAC ve Escada kampanyalarında yer aldı.

Peter Brant II

GettyImages-1029132688Peter Brant II, ailesi milyarder Peter Brant ve süper model Stephanie Seymour sayesinde ayrıcalıklı bir hayatın içine doğdu. Babası, 1940'larda babası tarafından kurulan White Birch Paper şirketinin yönetim kurulu başkanı ve CEO'sudur.

Peter, sekiz çocuktan biri olmasına rağmen kendisine bir servet miras kalacaktır. Babasının ilk eşi Sandra Simms'ten beş, ikinci eşi Seymour'dan ise üç (Peter dahil) çocuğu vardı.

Allegra Versace

GettyImages-955821658Gianni Versace 1997 yılında kapısının önünde vurularak öldürüldüğünde işlerinin yolunda olduğundan çoktan emin olmuştu. Şirketinin %50'sini dokuz yaşındaki yeğeni Allegra'ya bıraktı. Annesi Donatella yaratıcı görevleri üstlense de, Allegra 18. yaş gününde kendi payını miras olarak alacaktı.

32 yaşındaki varis aile şirketinde önemli bir rol oynuyor. Versace'nin yönetim kurulunda oturmanın yanı sıra, kısa bir süre tiyatro giydiricisi olarak da görev yapmıştır.

Douglas Durst

GettyImages-458332706

Douglas Durst, büyükbabasının 1915 yılında emlak firması The Durst Organization'ı kurma kararı sayesinde dünyanın en zengin adamlarından biri. Portföy on yıllar içinde genişleyerek 5,2 milyar dolarlık astronomik bir değere ulaştı.

Durst'un üç çocuğu ve eşi Susanne, bu inanılmaz servetin mirasçısı olacak.

Chloe Green

Chloe Green, dünyanın en ünlü varislerinden biri ve sık sık magazin basınında yer alıyor. Son olarak model Jeremy Meeks ile yaşadığı aşkla manşetlere çıkmıştır. Babası TOPSHOP moda zincirinin arkasındaki isim olan Philip Green'dir.

Green, ebeveynlerinin Londra merkezli şirketi Taveta Investments sayesinde erkek kardeşi Brandon ile birlikte 4,9 milyar dolarlık şaşırtıcı bir mirasa sahip olacak.

Sam Branson

GettyImages-1074365664

68 yaşındaki Richard Branson, girişimciliği sayesinde hayatı boyunca 4,9 milyar dolardan fazla para biriktirdi. Virgin'in kurucusunun oğlu Sam ve kızı Holly adında iki çocuğu var.

Hem Sam hem de Holly babalarının imparatorluğunda aktif rol oynuyorlar. Her ikisi de Virgin sayesinde önümüzdeki birkaç on yıl içinde muhtemelen artacak olan mevcut serveti paylaşmaya hazırlanıyor.

Paige Laurie

GettyImages-487935752

Paige Laurie, Walmart'ın kurucusu Bud Walton'ın torunudur. Walton, süpermarket zincirini kardeşi Sam ile birlikte kurmuş ve gelini Nancy Walton Laurie'ye şirkette 5,5 milyar dolar değerinde bir hisse bırakmıştır.

Paige tek çocuk olduğu için aile servetinin hiçbir kısmını paylaşmak zorunda kalmayacak ve etkileyici bir mülk portföyünü miras olarak alacak.

İlgili Haberler