Emenike Türkiye'yi terk etti

Emenike Türkiye'yi terk etti

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı ile ortaya çıkan Emenike krizi derinleşiyor.

A+A-

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı ile ortaya çıkan Emenike krizi derinleşiyor. Dün akşam Fenerbahçe ile Beşiktax arasındaki derbide formasını çıkarıp sahayı terk etmeye çalışan Nijeryalı futbolcu, taraftarlardan büyük tepki toplamıştı.

Tepkilerin devam etmesi üzerine 27 yaşındaki futbolcu Aziz Yıldırım'ın net talimatına rağmen izin gününde Milano'ya uçtu.

Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Milli Takım arası nedeniyle takıma 2 günlük izin verdi. Bu izin ile birlikte dün yaşanan olayların da etkisiyle Nijeryalı futbolcu sabah saat 4.30'da Milano'ya gitti.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal başta olmak üzere kimseyle konuşmayan Emenike'nin bu tavrı farklı yorumlara yol açarken, şehir dışına çıkması konusunda taviz vermeyen başkan Aziz Yıldırım'ın nasıl bir tavır izleyeceği merak konusu ediliyor.

Bazı iddiaları göre Emenike, menajeriyle görüşüp takım ayarışına girdi. Ancak Emenike'nin yakın çevresine "2-3 gün dinlenip" döneceğim dediği belirtildi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.