Endekste yükselişin devamını bekliyoruz

Endekste yükselişin devamını bekliyoruz

Şeker Yatırım: Endeksin güne pozitif eğilimle başlaması ve gün içinde geri çekilmeler yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılması ve yükselişin devamı beklenmektedir.

A+A-

Şeker Yatırım Teknik Bülten- 29 Eylül 2023

Endeks gün içinde 8.127 üzerinde tutundukça geri çekilmeler yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılması ve 8.288 üzerinde 8.404 ilk hedef olmak üzere bu seviye üzerindeki yükselen hacimli kapanışlarda yükselişini güçlendirerek 8.800-9.000 aralığına doğru devam ettirmesi beklenmektedir. Endeks gün içinde 8.288 altında kaldıkça yükselişlerin satış fırsatı olarak kullanılması ve 8.127 ilk hedef olmak üzere kar satışları oluşması beklenirken, bu seviye altında 7.900 seviyesine devam doğru düşüşün devam etme riski oluşacaktır. Gün içinde 8.130 ve altına gerileme alım fırsatı, 8.400 ve üzerine düşük hacimli yükselişler ise satış fırsatı olarak takip edilebilir.

Günlük periyotta göstergelerde oluşan negatif uyumsuzluklar devam ediyor ve endekste sert düzeltme yaşanma riskinin devam ettiğine işaret ediyor. Ancak momentum ve kısa vadeli göstergelerdeki güçlenme isteği gün içinde geri çekilmeler yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılacağına ve yükseliş oluşacağına işaret ediyor. Endeksin güne pozitif eğilimle başlaması ve gün içinde geri çekilmeler yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılması ve yükselişin devamı beklenmektedir.

İlgili Haberler