Entangle tamamen özelleştirilebilir omnichain altyapısını sunuyor

Entangle tamamen özelleştirilebilir omnichain altyapısını sunuyor

Entangle, tamamen özelleştirilebilir veri ve birlikte çalışabilirlik çözümlerinden oluşan kapsamlı bir paket sunuyor

A+A-

Blockchain teknolojisinin geniş ve karmaşık dünyasında gezinmek, geliştiriciler için önemli bir zorluk teşkil ediyor. Sektör, değeri bir trilyon doların üzerinde olan sayısız ağı kapsayacak şekilde büyüdü ve hem zincir içi hem de zincir dışı verilerde katlanarak arttı. Bu genişleyen blockchain ortamını sorunsuz bir şekilde bağlamak ve entegre etmek, şu ana kadar zorlu ve devam eden bir görev olmaya devam ediyor.

Entangle, tamamen özelleştirilebilir veri ve birlikte çalışabilirlik çözümlerinden oluşan kapsamlı bir paket sunarak her zaman, her yerde bağlanmak için gereken temel bilgileri ve araçları sağlar.

Bu 4 bölümde gerçekleştirilir:

  • Foton Mesajlaşma: Herhangi bir EVM veya EVM olmayan ağ için son derece özelleştirilebilir zincirler arası mesajlaşma.
  • Evrensel Veri Akışları: Herhangi bir Web2 veya Web3 veri kaynağı için düşük gecikme süreli, düşük maliyetli veri altyapısı. Hem fiyat feed'i verileri hem de genelleştirilebilir veriler desteklenir ve herhangi bir zincirdeki akıllı sözleşmelere sunulur.
  • Entangle VRF (e-VRF): Rastgelelik gerektiren projeler için ideal olan, son derece güvenli, doğrulanabilir ve öngörülemeyen sayılar sağlar. Entangle'ın Evrensel Veri Akışları ve Foton Mesajlaşma ile sorunsuz bir şekilde bütünleşerek oyun, NFT'ler, kumar, üretken sanat ve diğerleri gibi zincir içi uygulamaları destekler.
  • Sıvı Kasalar: Herhangi bir Web3 varlığı için şekillendirilebilir türev tokenler, varlıkları çok yönlü zincir haline getirir ve temel varlıktan getiri elde etmeye devam ederken sermaye verimliliğini artırır.

Temel Altyapı ve Ürünler

Entangle altyapısı 3 temel prensibi destekleyecek şekilde tasarlanmıştır:

  1. Güvenlik: Entangle Blockchain, zincir üstü veri doğrulama, hibrit bir Yetkilendirilmiş Hisse Kanıtı mimarisi ve KYC onaylı altyapı katılımcıları tarafından güvence altına alınan son derece güvenli ve kurcalamaya dayanıklı altyapı. li>
  2. Özelleştirilebilirlik: Verilerin ve varlıkların Web2 ile Web3 arasında serbestçe taşınması, geliştiricilerin ve dApp'lerin veri akışlarını ve temel parametrelerini (fikir birliği, staking gereksinimleri vb.) olası her ihtiyaç için özelleştirebilmelerini gerektirir.< /li>
  3. Basitlik: Entangle'ın altyapısına bağlanmak için gereken her şey, her tür ve düzeydeki geliştirici için son derece hızlı ve basit bir entegrasyon süreciyle kullanıma hazırdır.

ff-003.jpeg

Temel Özellikler

Entangle'ın ağı, zincir dışı makineleri kullanarak Alıcı Aracılar aracılığıyla çeşitli kaynaklardan gelen verileri toplar. Temsilciler katılım ve veri doğrulama için $NGL tokenlerini paylaştırır, bütünlüğü sağlar ve dürüstlüğü teşvik eder. Ayrıca KYC/KYB prosedürlerinden de geçiyorlar. Üçüncü taraflar, verileri doğrulamak için $NGL belirteçlerini alarak kendi Alıcı Aracılarını konuşlandırabilir. Gelişmiş güvenlik için Entangle'ın aracılarını veya aracılarını ya da her ikisini birden kullanma seçeneğine sahiptirler.


Veri doğrulama ve işleme, Entangle blok zincirindeki ana akıllı sözleşme aracılığıyla gerçekleşir. Bu sözleşme zincirler arası mesajları koordine eder ve fiyat akışlarını yayınlar. Yürütücü Aracılar, blok başlıklarını ve işlem kanıtlarını eşleştirerek doğruluğu garanti ederek, verileri ve mesajları blockchain ağları üzerinden doğrular ve iletir. Uygulama geliştiricileri aracıların sayısını ve türünü, fikir birliği eşiklerini, veri kaynaklarını ve dağıtım yöntemlerini özelleştirerek bu parametreleri güvenlik ve maliyet verimliliği için ayarlayabilir.

fff.jpeg

Entangle Ekosistem

Entangle, neredeyse tüm Web2 veya Web3 veri kaynakları da dahil olmak üzere blockchain ekosisteminin geri kalanına bağlanmak için gerekli temel temel bilgileri ve araçları arayan her türlü ağ, protokol veya varlık için tek adrestir.

fff-001.jpeg

Entangle, çabalarını birçok kritik alanda yoğunlaştırdı Katman 1 ve Katman 2 ağları, DeFi protokolleri, Gerçek Dünya Varlıkları (RWAs), GameFi ve diğer önemli alanlar dahil olmak üzere blockchain alanları. Entangle'ın test ağı aşamasına 1,35 milyon işlemin gerçekleştirilmesi, 65'ten fazla projenin entegrasyonu ve 190.000'den fazla kullanıcının aktif katılımı dahil olmak üzere önemli başarılar damgasını vurdu.

Entangle ile entegrasyon konusunda istekli olanlara veya herhangi bir sorusu olanlara lütfen Discord'umuza katılın veya Bizi Twitter'da takip edin en son güncellemelerimizin tümü için.