
EPDK 8,5 milyonluk ceza yazdı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, petrol ve LPG piyasasında mevzuata aykırı hareket eden firmalara yaklaşık 8,5 milyon lira idari para cezası verdi
A+A-
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, petrol ve LPG piyasasında mevzuata aykırı hareket eden firmalara yaklaşık 8,5 milyon lira idari para cezası verdi.
Resmi Gazete'de yayımlanan Kurul kararlarına göre, petrol ve LPG piyasasındaki bazı firmaların mevzuata aykırı faaliyet gösterdiği belirlendi. İki piyasada verilen idari para cezası tutarı 8 milyon 459 bin 512 lirayı buldu. En yüksek idari para cezası 1 milyon 20 bin lira ile Eniz Günay'ın bayilik lisansı kapsamındaki istasyonuna yönelik olarak verildi. Ayrıca 7 firmadan yazılı savunma istenmesi kararlaştırıldı.
Etiketler : petrol, enerji, lpg, EPDK, elektrik, Resmi Gazete, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, para cezası, para
YORUM YAZ