Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri

ErdoฤŸan’dan AB’ye: Haddinizi bilin!

ฤฐBB'nin Yeni ฤฐleri Biyolojik Atฤฑksu Arฤฑtma Tesisleri ile ร‡evre Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ Toplu AรงฤฑlฤฑลŸ Tรถreni'nde konuลŸan CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan yaptฤฑฤŸฤฑ aรงฤฑklamada Avrupa Parlamentosu'na sert tepki verdi ve 'Haddinizi bilin, haddinizi' dedi
ErdoฤŸan'dan AB'ye: Haddinizi bilin! Borsatek

CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan, ฤฐstanbul BรผyรผkลŸehir Belediyesinin Yeni ฤฐleri Biyolojik Atฤฑksu Arฤฑtma Tesisleri ile ร‡evre Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ Toplu AรงฤฑlฤฑลŸ Tรถreni’nde aรงฤฑklamalarda bulundu

CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan’ฤฑn konuลŸmasฤฑndan notlar;

* Arฤฑtma tesislerindeki su park ve bahรงelerle sanayide kullanacak. Arฤฑtma sonucu รงฤฑkan bu รผrรผnlerde ayrฤฑca ฤฐstanbul’umuza katkฤฑ saฤŸlanacak. ลžehir genelinde 67 kilometreyi bulan dere ฤฑslahฤฑ, sterilasyon tesisi de pek รงok sorunun รงรถzรผmรผne vesile olacak.

* AรงฤฑlฤฑลŸฤฑnฤฑ yaptฤฑฤŸฤฑmฤฑz 19 รงรถp aracฤฑ, 26 yol sรผpรผrme aracฤฑ, 2 รงevre kontrol botu da ฤฐstanbul’u daha temiz hale getirecek. Toplam yatฤฑrฤฑm bedeli 1 milyar 873 milyon lira olan bu tesis ve hizmetleri ลŸehrimize kazandฤฑran BรผyรผkลŸehir Belediyesi BaลŸkanฤฑ ve ekibini tebrik ediyorum.

* ฤฐstanbul’a her ลŸey yakฤฑลŸฤฑr. ลžair ne demiลŸ; Ruhumu eritip de kalฤฑpta dondurmuลŸlar; Onu ฤฐstanbul diye topraฤŸa kondurmuลŸlar. ฤฐรงimde tรผten bir ลŸey; hava, renk, eda, iklim. O benim, zaman, mekan aลŸฤฑp geรงmiลŸ sevgilim. Ne gรผzel demiลŸ. DiฤŸer ลŸair ne demiลŸ; YaลŸamฤฑลŸtฤฑr derim en hoลŸ ve uzun rรผyada. Sende รงok yฤฑl yaลŸayan, sende รถlen, sende yatan. Rabbim bize inลŸallah bu ลŸehirde รถlmeyi de nasip eder.

* Tรผrkiye sahip olduฤŸu tarihle eลŸine ender rastlanacak bir millettir. Fatih, Yavuz Selim, Kanuni, Eyรผp Sultan burada yatฤฑyor. Anadolu’ya adฤฑmฤฑmฤฑzฤฑ attฤฑฤŸฤฑmฤฑz, ilk devletimizi kurduฤŸumuz yฤฑllardan beri gerektiฤŸinde can verdik. 1000 yฤฑllฤฑk mรผcadelenin tek bir gรผnรผ bile boลŸ geรงmemiลŸtir. Selรงuklu’dan Osmanlฤฑ’ya oradan Cumhuriyet’e uzanan tarihimizde biz  de รงalฤฑลŸtฤฑk, รงabaladฤฑk. ร–nce ฤฐstanbul gibi bir dรผnya ลŸehrine 4,5 yฤฑl belediye baลŸkanlฤฑฤŸฤฑ yaptฤฑm. Haksฤฑz adaletsiz bir ลŸekilde ayrฤฑlmak zorunda kalฤฑnca Tรผrkiye’nin tamamฤฑ iรงin yeniden milletimizin karลŸฤฑsฤฑna รงฤฑktฤฑk.

* Bizi milletimiz ezici bir รงoฤŸunluk yรผzde 63’le baลŸa getirdi. 19 Kasฤฑm, 14. yฤฑlฤฑ geride bฤฑraktฤฑk. Bir yandan iรงeride dฤฑลŸarฤฑda tuzak ve engellerle mรผcadele ederken, bir yandan hizmetler getirmenin รงabasฤฑ iรงinde olduk. EฤŸitim, saฤŸlฤฑk, enerji, tarฤฑmda, savunma sanayide, her alanda devrim niteliฤŸinde reformlar yaptฤฑk. Cumhuriyet tarihinde yapฤฑlanlarฤฑn kat kat fazlasฤฑnฤฑ yaptฤฑk. Biz รผlkemize, milletimize hizmet iรงin รงalฤฑลŸฤฑrken birileri de bize รงelme takmaya รงalฤฑลŸฤฑyor. 2007 CumhurbaลŸkanlฤฑฤŸฤฑ seรงimi ardฤฑndan gelen kapatma davasฤฑ. Ardฤฑndan yapฤฑlanlar da aynฤฑ amaca yรถnelik.

* Amaรง neydi Tรผrkiye’yi hฤฑzlฤฑ bรผyรผme amacฤฑndan tรผm dostlarฤฑna, maฤŸdurlara el uzatan bir รผlke yolundan alฤฑkoymak. Nerede garip var, biz oradayฤฑz. Neresi olursa olsun. Biz oradayฤฑz. KardeลŸlerim Tรผrkiye รถzellikle son 3 yฤฑldฤฑr bir ateลŸ รงemberinden geรงiyor. Bu mรผcadelenin adฤฑnฤฑ doฤŸru koymak lazฤฑm. Cumhuriyet’ten sonra yeni bir KurtuluลŸ SavaลŸฤฑ veriyoruz. รœstelik bu savaลŸฤฑ tek bir cephede deฤŸil askeri, siyasi, ekonomik veriyoruz. Gezi ile รงevre hassasiyetini tehdit algฤฑsฤฑ ile kaos รงฤฑkarmak istediler. Bu ahlaksฤฑzlara sorun bu รผlkeye kaรง aฤŸaรง diktiniz?

* Biz milyonlarca deฤŸil, milyarlarca diktik. Taksim’de 13 aฤŸacฤฑn yeri deฤŸiลŸtirildi. Bunun iรงin neler yapmadฤฑ. Bunlar her ลŸeyi yapar, cibiliyetlerin gereฤŸi bu onun iรงin. Bu saldฤฑrฤฑyฤฑ bir ayda boลŸa รงฤฑkardฤฑk. Ardฤฑndan 17-25 Aralฤฑk emniyet yargฤฑ darbesi geldi. Yani FETร–. Ne dediler, yolsuzluk hฤฑrsฤฑzlฤฑk dediler. Ne kadar siyasi ekonomik dinamik varsa hepsine saldฤฑrdฤฑlar. Yolsuzluk bunlardaydฤฑ. Hฤฑrsฤฑzฤฑn ta kendileri, kendileriydi. ฤฐลŸadamlarฤฑnฤฑ tehdit ediyorlardฤฑ. Bunlarฤฑ yaptฤฑlar.

* Bu konuyla ilgili dรผลŸรผncelerimi sรถyledim. Ben Hans’ฤฑn George’un aฤŸzฤฑna bakarak karar vermem. Ben Hakk’a ve halka yรถnelerek cevabฤฑmฤฑ veririm. Halkฤฑm idam mฤฑ diyor, parlamentoya gelir. Parlamento idam diyorsa bana gelir ben de onaylarฤฑm, bunu aรงฤฑkladฤฑm. ลžimdi Avrupa BirliฤŸi’ndeki birileri niye idam istiyorsunuz, sanane! Demokrasi milli irade deฤŸil mi? Milli irade bunu istiyorsa vekillerde bunu istiyorsa yasalara gรถre CumhurbaลŸkanฤฑna gelir ben de bu istikamette veririm. Benim 248 tane ลŸehidim var. Bekara karฤฑ boลŸamak kolaydฤฑr. Bunlar rahat. Biz dertliyiz dertli. Parlamento yakฤฑlฤฑp yฤฑkฤฑlacak. Binamฤฑz bombalanacak, BoฤŸaz Kรถprรผsรผ bombalanacak. 36 ลŸehidimiz olacak. Utanmadan sฤฑkฤฑlmadan bรถyle bir ลŸey isteyemezsin diyecek.

* Allah yolunda รถldรผrรผlenlere รถlรผ demeyiniz onlar diridir, siz bilemezsiniz. Onlarฤฑn ลŸรถyle ya da bรถyle demesi รถnemli deฤŸil, siz ne diyorsunuz? Milli irade ne diyorsa odur. Anayasa deฤŸiลŸikliฤŸi hazฤฑrlanฤฑyor. ลžu anda da gรถrรผldรผฤŸรผ kadarฤฑyla iktidar ile MHP ortaklama รงalฤฑลŸma sรผrdรผrรผyorlar. Temmeni ederim ki isabetli adฤฑm atฤฑlฤฑr. Adฤฑmla da tabii sayฤฑ yeterli deฤŸil. Ama ana muhalefetin iรงinden de destek gelirse hallolur. ฤฐktidar ve MHP biz yine de milletimize gรถtรผrelim. Milletimiz ne der ben biliyorum. Kamuoyu araลŸtฤฑrmalarฤฑnda da gรถrรผyorum. Yรผzde 72 ile nasฤฑl anayasa deฤŸiลŸikliฤŸi yaptฤฑysa burada da destek vererek deฤŸiลŸikliฤŸi yapacaktฤฑr. 2014 mali seรงimlerinde yine aynฤฑ yฤฑl yapฤฑlan CumhurbaลŸkanlฤฑฤŸฤฑ seรงimlerinde Gezi ile 17-25 Aralฤฑk’ฤฑn siyasi kฤฑsmฤฑnฤฑ yapmak istediler. Milletimiz izin vermediler.

* ร–nce GรผneydoฤŸu Anadolu’da รงukur eylemleri yaptฤฑlar. VatandaลŸ ve gรผvenlik gรถrevlilerimizin ลŸahadetiyle sonuรงlandฤฑ. Artฤฑk bunlara gereken dersi ilk yapฤฑlacak seรงimlerde vermemiz lazฤฑm. Suriye ve Irak’taki eylemleri DEAลž ile รผlkemize bulaลŸtฤฑrmak istediler. 56 kardeลŸimizi canlฤฑ bomba ile Gaziantep’te ลŸehit ettiler. Bunlar aynฤฑ akraba. Bunlar bizim รผyelerimiz dediler, alakasฤฑ yok. 6 yaลŸฤฑndaki yavrunun kolu kopmuลŸ bunlar bรถyle alรงak. Bizler dik duracaฤŸฤฑz.

* ฤฐstihbarat teลŸkilatlarฤฑmฤฑzฤฑn รงalฤฑลŸmalarฤฑyla terรถr รถrgรผtรผ bekleneni vermedi. Mรผcadele alanฤฑnฤฑ Tรผrkiye sฤฑnฤฑrlarฤฑ dฤฑลŸฤฑna taลŸฤฑdฤฑ. Celabrus’u DEAลž’dan kurtardฤฑk. Rai’yi kurtardฤฑk. El Bab’ฤฑ kuลŸattฤฑk. 15 Temmuz saldฤฑrฤฑlarฤฑn en alรงakรงasฤฑydฤฑ. FETร– ihanet รงetesi รงocuฤŸun รงocuฤŸun rฤฑzkฤฑndan keserek namuslarฤฑna emanet edilen tanklarฤฑ, toplarฤฑ milletin รผzerine sรผrdรผ. Tรผrkiye 2 fiili darbe, 2 de darbe operasyonu yaลŸamฤฑลŸtฤฑr. Bunlar halkฤฑmฤฑzฤฑn gรถnlรผnde derin izler bฤฑraktฤฑ. 15 Temmuz kadar ihanet deฤŸildi. Tรผrkiye’nin iradesini dฤฑลŸ gรผรงlere peลŸkeลŸ รงekmiลŸ gรผruhun iลŸiydi. 15 Temmuz aynฤฑ zamanda bir iลŸgal giriลŸimidir. Devletin silahlarฤฑyla millet katledilmemiลŸti.

* 15 Temmuz TSK iรงindeki asker elbiseli hainler tarafฤฑndan gerรงekleลŸtiฤŸinden cunta giriลŸimidir. 15 Temmuz gรผnรผ gรผneลŸ batarken herkesin bir hesabฤฑ vardฤฑ. ร–ngรถrรผlmeyen bir hesap devreye girdi. Tรผm hesaplarฤฑ bozdu. Milletlerden millet olmadฤฑฤŸฤฑnฤฑ ลŸanฤฑna ลŸรถhretine boลŸuna sahip olamadฤฑฤŸฤฑnฤฑ gรถsterdi. Tanklara, helikopterlere meydan okudu. Nur maฤŸarasฤฑnฤฑn kapฤฑsฤฑndaki รถrรผmcek aฤŸฤฑnฤฑn gรผcรผnรผ unutmayฤฑn. Allah bizimle beraber. Gรถren gรถzler bir anda gรถrmรผyor. ลžair ne diyor; ฤฐmandฤฑr o cevher ki,ilahi ne bรผyรผktรผr ฤฐmansฤฑz olan paslฤฑ yรผrek,sinede yรผktรผr, imanlฤฑ yรผrekler imansฤฑz yรผrekleri bitirdi. Pelsinvanya’ya da gรถstermiลŸtir. Ya yurtdฤฑลŸฤฑna kaรงtฤฑlar ya da cezaevlerindeler. Hukuk, yasa ne emrediyorsa bunun bedelini รถdeyecekler.

* Kopyalarla, kamu personel sฤฑnavlarฤฑndaki yolsuzluklarฤฑn bedelini รถdeyecekler. ฤฐnsanlar hakkฤฑ olduฤŸu halde devlet dairelerine giremediler. 15 Temmuz ลžehitler Kรถprรผsรผ, Saraรงhane baลŸta olmak รผzere ฤฐstanbullulara bir kez daha ลŸรผkranlarฤฑmฤฑ sunuyorum. Havalimanฤฑna indiฤŸimde beni karลŸฤฑlayan bakanฤฑmฤฑ eลŸimi torunlarฤฑmฤฑ karลŸฤฑlayan vรผcutlarฤฑnฤฑ siper eden, uรงaklardan koruyan 10 binlerce kardeลŸime ลŸรผkranlarฤฑmฤฑ iletiyorum. Meydanlara inin dediฤŸimde FaceTime’dan, ลŸรผkranlarฤฑmฤฑ iletiyorum. Bu millet yรผce bir millet.

* Dรผn akลŸam Sancaktepe’de evini ziyaret ettim bir gazi, bir de ลŸehidimizin. ลžehitler tepesi boลŸ deฤŸil, topraฤŸฤฑnฤฑ kahramanlar bekliyor diyor ลŸair. Milletimiz o gece cรผmle aleme ilan etmiลŸtir. Rabbim sizlerden ve tรผm ฤฐstanbullulardan milletimden razฤฑ olsun. Darbe giriลŸimini geride bฤฑraktฤฑk. Mรผcadelemiz bitmedi. Hanฤฑm kardeลŸlerimiz mรผcadele verdi, 11 hanฤฑm kardeลŸim ลŸehit oldu. Siz Nene Hatunlarฤฑn torunlarฤฑsฤฑnฤฑz.

* ฤฐรงerde PKK, DEAลž terรถristleriyle mรผcadelemizi sรผrdรผrรผyoruz. DฤฑลŸarda da mรผcadeleimizi sรผrdรผrรผyoruz. AP’nin aldฤฑฤŸฤฑ son kararฤฑ gรถrdรผnรผz deฤŸil mi? Milletime sesleniyorum; ลŸimdi onlar da tekrar izlesin, neymiลŸ efendim Tรผrkiye’de olaฤŸanรผstรผ hal varmฤฑลŸ, terรถristlerin รผzerine รงok sert gidiyormuลŸ, gรถrevden alฤฑnฤฑyormuลŸ, idam cezasฤฑ tartฤฑลŸฤฑlฤฑyormuลŸ, medyaya kฤฑsฤฑtlama varmฤฑลŸ, vize serbestisinde  72 ลŸarttan 7’si yapฤฑlmamฤฑลŸ, gรผmrรผkle ilgili ekonomi ile ilgili tehdit ediyorlar. Silah veriyorlarmฤฑลŸ da silah verilmemesi konusunda karar alacakmฤฑลŸ.

* Her gรผn terรถr eyleme yapฤฑlan bir รผlkeye terรถrle mรผcadele yapma demek dรผkkanฤฑ kapatฤฑp git demek. Ey AP siz terรถr รถrgรผtรผne รงanak mฤฑ tuttunuz hayฤฑr olsun. Hani PKK terรถr รถrgรผtรผydรผ, siz nasฤฑl bรถyle karar alฤฑrsฤฑnฤฑz, yardฤฑm yataklฤฑk yaptฤฑnฤฑฤŸฤฑnฤฑzฤฑn farkฤฑnda mฤฑsฤฑnฤฑz? Fransa OHAL 3+3+6 ay ลŸeklinde uzattฤฑ. Ona bรถyle bir karar aldฤฑnฤฑz mฤฑ? Seรงimler sebebi ile Fransa yeniden uzatmayฤฑ dรผลŸรผnรผyor. Belki 3 ay daha size ne ya? Bunun kararฤฑnฤฑ hรผkรผmet parlamento verir size ne? Bu รผlkeyi AP mi yรถnetiyor, hรผkรผmet mi yรถnetiyor. Size ne! Haddinizi bilin, haddinizi!

* En son mรผlteci sonunda Avrupa รผlkeleri ne kadar insanlฤฑktan uzaklฤฑฤŸa dรผลŸeceklerini sayฤฑsฤฑz gazete arลŸivinde mevcuttur. Tรผrkiye’yi hizaya sokacaklarฤฑnฤฑ zannedenler bรผyรผk bir yanlฤฑลŸ peลŸindeler. Bir gรผn silahlarฤฑnฤฑn namlularฤฑnฤฑ size de doฤŸrultacak. Bir tane terรถrist kรถลŸe yazarฤฑ. KรถลŸe yazarฤฑ mรผsvettesi. 5 yฤฑl 10 aya mahkum oluyor, tutuksuz yargฤฑlanmak รผzere serbest bฤฑrakฤฑyor. Almanya’ya kaรงฤฑyor. Alman CumhurbaลŸkanฤฑ aฤŸฤฑrlฤฑyor. Ne menem iลŸtir. ฤฐngiltere’de yaptฤฑฤŸฤฑ konuลŸmada Tรผrkiye’yi aรงฤฑkhava gazeteci hapishanesine benzetiyor. Peki sen nasฤฑl kaรงฤฑp gittin? Seni hukuk hapishaneye koymuyor, serbest bฤฑrakฤฑyor sen de kaรงฤฑp gidiyorsun. Hadi kalsaydฤฑn ya niye kaรงtฤฑn? Karakter meselesi bu. Dikdatรถr adฤฑ baลŸlฤฑฤŸฤฑnฤฑ attฤฑ, sen kaรงฤฑp gidebilir misin ya? Sen dikdatรถr olsaydฤฑ hangi zindanlarda olacaktฤฑn? Batฤฑ bu koynunda bunlarฤฑ besliyor. Bunlara yaptฤฑrdฤฑklarฤฑ konuลŸmalarla Tรผrkiye deฤŸiลŸmez, daha da gรผรงlenecek Allah’ฤฑn izniyle. Avrupa BirliฤŸi’nin ve Parlamentosu’nun ikiyรผzlรผlรผฤŸรผ iรงin รถrnek: AP 23 Kasฤฑm tarihinde, yani รผlkemizle ilgili oylama รถncesi karar aldฤฑ. Propogandaya karลŸฤฑ AB stratejik iletiลŸim kararฤฑ. Bu karar รถnemli. Bu karar medya รถzgรผrlรผฤŸรผ aรงฤฑsฤฑndan tam tersi tespit ve tavsiyelerle dolu. AP kendi รงฤฑkarlarฤฑ olunca ne kadar kฤฑsฤฑtlayฤฑcฤฑ olabileceฤŸini bu kararla ortaya koymuลŸtur.

* ร–zellikle AB’yle iliลŸkilerimiz konusunda konuลŸanlara kararฤฑ okusun diyorum. Kararda nefret, ลŸiddet, savaลŸฤฑn kฤฑลŸkฤฑrtฤฑlmasฤฑ ifade รถzgรผrlรผฤŸรผne girmez deniyor. Sizde olunca olmuyor, bizde olunca niรงin kฤฑlฤฑf uyduruyorsunuz? Biz terรถr รถrgรผtleri iรงin hukuk kullanฤฑnca ifade รถzgรผrlรผฤŸรผ, size dokununca รถlรงรผleriniz deฤŸiลŸiyor. Dezarfonmasyon, propoganda savaลŸฤฑn bir parรงasฤฑ, bizde olanlar ne? Bu kavramlar bizi ne gรผzel ifade ediyor. Bu propogandaya karลŸฤฑ geliลŸtirilen รงalฤฑลŸmalarda savunmacฤฑ deฤŸil, saldฤฑrgan olunmasฤฑ isteniyor kim diyor bunu Avrupa. AB’nin gerรงekliฤŸi รงarptฤฑrmayฤฑ รผye รผlkeleri bรถlmeyi Rusya ile stratejik iลŸbirliฤŸini parรงalamayฤฑ birlik deฤŸerlerini oluลŸturmakla karลŸฤฑ karลŸฤฑya kalmasฤฑymฤฑลŸ.

* Rusya’ya yรถnelik bu ithamlar. Biz AB รผlkelerinden bize yรถnelik isabetli buluyoruz. Terรถrรผn propogandalarฤฑna karลŸฤฑ savunma deฤŸil, saldฤฑrฤฑ konumunda bulunmasฤฑnฤฑ gayet yerinde buluyoruz. Bir gรผn รถnce karara imza atฤฑyorlar, ertesi gรผn Tรผrkiye’yi sert kฤฑsฤฑtlamalardan dolayฤฑ eleลŸtiriyor. Biz de bu kararฤฑ veren parlamentoyu ciddiye almadฤฑฤŸฤฑmฤฑzฤฑ sรถyleyince morali bozuluyor beyfendilerin. Siz kendinizi ciddiye almฤฑyorsunuz ki ben ciddiye alayฤฑm. Sonuรง bรถyle fiyasko olur. Biz kendi yolumuzda ilerlemeye devam edeceฤŸiz. Bu yฤฑl da AB bizimle olursa hem o hem biz kazanฤฑrฤฑz. AB illa baลŸka istikamete gideceฤŸim derse yeni yol arkadaลŸlarฤฑ bulur ya da  gerekirse tek baลŸฤฑmฤฑza yolumuza devam ederiz. Tรผrkiye’yi mutlaka 2023 hedeflerine ulaลŸtฤฑracaฤŸฤฑz.

* BรถlรผnmรผลŸ yol yaptฤฑk 18 bin kilometre. Bunu AB ile mi yaptฤฑk. Yavuz Sultan Selim Kรถprรผsรผ’nรผ Osmangazi Kรถprรผsรผ’nรผ Marmaray’ฤฑ AB ile mi yaptฤฑk. Avrasya Tรผneli’ni aรงฤฑyoruz, AB ile mi yapฤฑyoruz? Yeni yol arkadaลŸlarฤฑ bulduk, dimdik durduk. Rabbim yar ve yardฤฑmฤฑz olsun. Ben bu duygularla bir kez daha hizmete aldฤฑฤŸฤฑmฤฑz araรงlarฤฑn ลŸehrimize hayฤฑrlฤฑ olmasฤฑnฤฑ diliyorum, belediyemizi kutluyorum. Avrasya Tรผneli’nin aรงฤฑlฤฑลŸฤฑ iรงin sizlerle bir kez daha 20 Aralฤฑk’ta bir araya gelmek dileฤŸiyle, kalฤฑn salฤฑcakla

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 46.5546.6686-0.08%
EURO 53.277553.38950.02%
JAPON YENฤฐ 3.463.477-0.03%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 57.639957.8082-0.06%
STERLฤฐN 61.81261.9825-0.01%
ร‡ฤฐN YUANI 6.84496.8647-0.07%
RUS RUBLESฤฐ 0.6050.6061-0.04%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 60417.96 1.7788%
Ethereum 1619.05 3.7084%
Tether USDt 1.00 -0.0578%
BNB 560.34 1.9832%
Solana 75.58 7.371%
USDC 1.00 -0.0154%
XRP 1.06 2.1806%
Dogecoin 0.07 1.6957%
Toncoin 1.62 3.0949%
Cardano 0.15 3.5967%
Shiba Inu 0.00 3.8462%
Avalanche 6.70 5.8252%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Son Eklenen Haberler

Reklam