Erdoğan'dan İmamoğlu ve S-400 açıklaması

Erdoğan'dan İmamoğlu ve S-400 açıklaması

AK Parti'nin Meclis Grubu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

A+A-

AK Parti'nin Meclis Grubu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

23 Haziran seçimi şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez dah tebrik ediyorum. İstanbul halkının kararının başımız üstünde yeri vardır. 

Elbette Binali Bey'in seçimi kazanmasını arzu ettik. Kendisine buradan gayreti ve mücadelesi için teşekkür ediyoruz. Bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlık, en güvenli, en şaibesiz şekilde şekilde tecelli etmesidir. Son seçim tereddütleri ortadan kaldırması bakımından kıymetlidir.

İstanbul ile ilgili projelerimizi, hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. 

"SİYASET ANLAYIŞIMIZDA MİLLETİ SUÇLAMAK ASLA YOKTUR"

2024 seçimlerine kadar AK Parti ve MHP olarak İstanbul'da sahip olduğumuz 25 ilçe belediyesi ve meclis üyeleriyle halkımıza en güzel hizmetleri vermeyin gayreti içinde olacağız. Önümüzde 4 yıllık kesintisiz icraat dönemi bulunuyor. Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek,  darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelemeyiz. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelerek kulağımızın üzerine yatma lüksüne sahip değiliz. Milletimizin sevgisine ve itimatına layık olmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Vesayet güçleri üzerimize geldiğinde çareyi milletimize sığınmakta bulduk.

Gezi olaylarında birliğimize göz dikmeye kalktıklarında milletimizle birlikte bu oyunu bozduk. Terör örgütlerini üzerimize saldıklarında teröristlerin başını milletimizle birlikte ezdik. Darbeyi milletimizle birlikte önledik. Kim ne yaparsa yapsın biz milletimizle birlikte hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Ekonomik tuzakları da milletimizle birlikte bozduk.

Biz milletimizle birlikte kendi hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz. 

G-20 ÖNCESİ S-400 AÇIKLAMASI

Resmi ziyaret için Japonya'ya gideceğiz. Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçları için çok yönlü arayışları sürdürüyoruz. S-400 hava savunma sistemlerini önümüzde ay teslim almaya başlıyoruz. Bu konuda geri adım atmayacağız.

Türkiye sürekli ve daha büyük sınamalarla karşı karşıya gelmektedir. Pısırık davranmak yerine hep meydan okumayı tercih ettik.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.