Erdoğan'ın ses kayıtları Meclis kürsüsünde

Erdoğan'ın ses kayıtları Meclis kürsüsünde

Başbakan Erdoğan'ın, Habertürk yöneticisi Fatih Saraç ile yaptığı görüşmenin ses kaydı Meclis kürsüsüne taşındı. MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Erdoğan'ın ses kaydının iPad'inden milletvekillerine dinletti

A+A-

Başbakan Erdoğan'ın, Habertürk yöneticisi Fatih Saraç ile yaptığı görüşmenin ses kaydı Meclis kürsüsüne taşındı. MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Erdoğan'ın ses kaydının iPad'inden milletvekillerine dinletti.
Kısa bir üsre önce sosyal medyaya düşen ses kayıtlarında Erdoğan'ın Gezi olayları sırasında gerçekleştirdiği Fas gezisinde Habertürk'teki Bahçeli haberinin yayından kaldırılmasını istediği iddia edilmişti.

MHP'li vekil Halaçoğlu, o konuşmayı Meclis gündemine taşıdı. Halaçoğlu, şunları söyledi:

“Herhalde sansürden tutun da yapacağımız internet görüşmelerine kadar, bir skandalı hepiniz gözler önünde görebilecek durumdasınız. Aslında her şey iflas etmiştir. Türkiye Cumhuriyetini yönetenler iflas etmiştir. Kendi dikta rejimini nasıl kurduklarını ortaya koymuştur. Bütün basının nasıl kontrol altına alınarak, nasıl bir dolap çevrildiği gözler önüne serilmiştir. Konuşmaların altyazı olarak dahi geçmesine tahammül edemeyenler, ileri demokrasiden bahsediyor. Ayıptır. Bundan utanmanız lazım hepinizin. Böyle bir skandalı tarih daha yazmamıştır; ama artık sizin Başbakanınız adına yazmıştır tarih.”

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.